Receptek 2 személyre | |
Hozzávalók a kamrából | 6 |
15 perc | |
Galambbegysaláta édesburgonya-öntettel | 10 |
Füstölt lazac pácolt garnélarákkal és cikóriasalátával | 12 |
Pármaisonka-tekercsek balzsamecetes salátaöntettel | 14 |
Töltött sampinyon pitypangsalátával | 16 |
Kacsamell-carpaccio zöldspárga-salátával | 18 |
Zöldfűszeres burgonyaleves pirított szalonnával | 20 |
Sült zöldségek balzsamecetes öntettel | 22 |
Juhsajt melegen cukkiniköntösben, paradicsommal | 24 |
Sült tészta shiitake gombával és cukorborsóval | 26 |
Édes-csípős üvegtészta sült garnélarákkal | 28 |
Kínai tészta garnélarákkal és zöldpaprikával | 30 |
Feketekagyló cikóriasalátával és fokhagymás pirítóssal | 32 |
Széles metélt garnélarákkal, paradicsomos-tárkonyos mártással | 34 |
Sült tésztatekercsek paprikaraguval | 36 |
Csirkeszárnyak chilis paradicsommal | 38 |
Sült camembert párolt szőlővel | 40 |
Őszibarackos-mentás saláta pezsgős öntettel | 42 |
Flambírozott ananász csokoládéfagylalttal | 44 |
20 perc | |
Pármai sonka leveles tésztában sárgadinnyével, jégsalátával | 48 |
Tintahalkarikák fokhagymás öntettel | 50 |
Burgonyaszeletek pisztrángkrémmel | 52 |
Zeller-lasagna sült kolbásszal, kukoricamártásban | 54 |
Vörössügér-filé brokkolival és paradicsomos széles metélttel | 56 |
Lazac rösztiköntösben uborkacsíkokkal | 58 |
Garnélarák tésztaköntösben rucolával és paradicsommal | 60 |
Tőkehalfilé rókagombamártásban korianderes spagettivel | 62 |
Fogassal töltött cannelloni póréraguval | 64 |
Tőkehalérmék burgonyaköntösben | 66 |
Vörössügér-filé pirított kenyérburokban retkes-mustáros szósszal | 68 |
Szűzérmék mangós-curry raguval | 70 |
Borjútekercsek pennével gorgonzolamártásban | 72 |
Tavaszi tekercsek kacsahússal és szójacsírával töltve | 74 |
Jércemell zöld spárgával | 76 |
Csirkemellfilé mozzarellával pizzatésztában | 78 |
Grillcsirkemell rétestésztában sütve | 80 |
Mézes grillcsirkecomb ananászos rizzsel | 82 |
Bélszín olajbogyóval és burgonypürével | 84 |
Báránygerinc padlizsános-vörösboros mártással | 86 |
Sült kacsamell édesköménnyel és paradicsomos pirítóssal | 88 |
Steak zöld borsos majonézzel | 90 |
Marhahús édes-savanyú zöldségekkel | 92 |
Zsályás borjúhús burgonyával és cukkinivel | 94 |
Túrógombóc vaníliás szilvakompóttal | 96 |
Császármorzsa vegyes gyümölccsel | 98 |
Banán édes tempuratésztában | 100 |
30 perc | |
Rókagomba tejszínes mártásban feketekenyér-felfújttal | 104 |
Garnélarák bazsalikomos rizottóval | 106 |
Lazacos vantan citromfűmártással | 108 |
Ördöghalfilé currys-narancsos rizottóval | 110 |
Pisztrángfilé mustármártással és savanyú káposztás burgonypürével | 112 |
Lazac és cukkini levelestészta-kalappal | 114 |
Borjúszelet laskagombás rizottóval | 116 |
Bárány paprikával és puliszkával | 118 |
Párolt alma nugátkrémmel és ribizlifagylalttal | 120 |
Csokoládéfelfújt vörösboros-meggyes kocsonyával | 122 |
40 perc | |
Hasábburgonya háromféle mártással | 126 |
Gnocchi sajtos-tárkonyos mártásban | 128 |
Sült kacsacomb vörös káposztával és burgonyamártással | 130 |
Burgonyás-babos szuflé sonkás-sajtos mártásban | 132 |
Eper caipirinha-zselével | 134 |