Fülszöveg
„Azért mesélünk történeteket, mert érzelmi szinten akarunk kapcsolódni másokhoz - és a főzés is így működik. Amikor filmezés vagy főzés közben érezzük, hogy sikerült elcsípnünk valamit, az érzeteink, érzelmeink és emlékeink egy pillanatra eggyé válnak. Azonfelül, hogy kiemeli a filmekből azokat a részeket, amikor minden összeáll, Andrew még azt is képes átadni a nézőinek, hogyan élhetik meg a valóságban ezeket az élményeket."
JON FAVREÁU előszavából
A Binging with Babish nevű YouTube-csatorna az indulása után hamar szédületes sikert aratott, egyes videói már több mint húszmilliós megtekintésnél járnak. Házigazdája, a szenvedélyes film-és sorozatrajongó Andrew Rea az epizódokban egy-egy közönségkedvenc filmből vagy sorozatból főz meg kultikus ételeket. Neki köszönhetően megtudhatjuk, hogyan Is készül a citromos sütemény a Trónok harcából, a Big Kahuna burger a Ponyvaregényből, a kenyérrudacskák a Breaking Badből, a burgundi marha a Julié & Júliából, a Hidratáló szendvics a...
Tovább
Fülszöveg
„Azért mesélünk történeteket, mert érzelmi szinten akarunk kapcsolódni másokhoz - és a főzés is így működik. Amikor filmezés vagy főzés közben érezzük, hogy sikerült elcsípnünk valamit, az érzeteink, érzelmeink és emlékeink egy pillanatra eggyé válnak. Azonfelül, hogy kiemeli a filmekből azokat a részeket, amikor minden összeáll, Andrew még azt is képes átadni a nézőinek, hogyan élhetik meg a valóságban ezeket az élményeket."
JON FAVREÁU előszavából
A Binging with Babish nevű YouTube-csatorna az indulása után hamar szédületes sikert aratott, egyes videói már több mint húszmilliós megtekintésnél járnak. Házigazdája, a szenvedélyes film-és sorozatrajongó Andrew Rea az epizódokban egy-egy közönségkedvenc filmből vagy sorozatból főz meg kultikus ételeket. Neki köszönhetően megtudhatjuk, hogyan Is készül a citromos sütemény a Trónok harcából, a Big Kahuna burger a Ponyvaregényből, a kenyérrudacskák a Breaking Badből, a burgundi marha a Julié & Júliából, a Hidratáló szendvics a Jóbarátokból és a sütőtökös derelye a Harry Potterből.
A könyvben a receptek mellett olvashatunk kulisszatitkokat a produkció forgatásáról, láthatunk korábban soha nem közzétett fényképeket, választ kaphatunk a leggyakrabban felmerülő rajongói kérdésekre, és megismerhetjük Rea személyes történetét arról, hogyan jutott el a filmkészítéstől a , hírnévig: a Filmek terítéken megkerülhetetlen kiadvány korunk egyik legkülönlegesebb műsorához.
„A Filmek terítéken nem egyszerűen első osztályú szakácskönyv, tele szemst gyönyörködtető fényképekkel és étvágygerjesztő receptekkel, hanem Andrev\^ Rea rViagával ragadó karriertörténetét is megismerhetjük belőle. Nagyon ritkán kerülhet a kezünkbe olyan szakácskönyv, amely akgr egyetlen recept olvasása közben képes megnevettetni és megríkatni minket, miközben meghozza az étvágyunkat Is."
ED LEVINE, a Ser/ous Lats alapítója
Vissza