Megjegyzések a könyvről | 9 |
Bevezetés | 13 |
Fiatalodj, ne öregedj! | 15 |
Az öregedés lassú folyamat - akárcsak a fiatalodás | 15 |
Halhatatlanság? | 15 |
"Halhatatlan" vér? | 15 |
Az öregedés a szerves bomlástermékek felhalmozódása | 16 |
Szerves bomlástermékek | 16 |
Miért nem szenvednek ízületi gyulladástól a gyerekek? | 17 |
Az öregedés visszafordítása és az életkorral összefüggő betegségek gyógyítása hosszú folyamat | 17 |
A gyors tüneti kezelés több kárt okozhat, mint amennyi jó hatása lehet | 18 |
Ne napokban, hanem hónapokban és években gondolkozzunk | 18 |
A fizikai megközelítés | 18 |
Először is: ne ártsunk! | 18 |
A fogyókúrák hatástalanságának okai | 19 |
Miért nem hatásos a méregtelenítés? | 20 |
Szabaduljunk meg a mérgektől! | 21 |
Természetes kiválasztórendszerünk | 21 |
A szilárd savak átalakítása folyékonnyá | 22 |
Gyakorlatok | 22 |
Ha valaki fiatalabbnak néz ki, még nem biztos, hogy az is | 22 |
Víz | 24 |
A víz csak vivőanyag | 24 |
A pH megértése | 24 |
A víz pH-ja | 26 |
Hegyi víz | 26 |
"Tipikus" csapvíz | 26 |
A legfontosabb vegyi anyagok | 27 |
Klór | 27 |
Mész, szóda, nátriumhidroxid vagy mész és széndioxid keveréke | 28 |
Fluorid/Fluor | 28 |
Az ivóvíz kezelése egészséges adalékanyagokkal az európai országokban | 28 |
A víztartály vize | 29 |
Tipikus palackozott víz | 29 |
A bomlástermékek kisöprése ionizált lúgos vízzel | 29 |
Szervezetünk pH-ja | 31 |
Fontos a megfelelő egyensúly | 31 |
Gyomornedv | 31 |
Bőr/verejték | 32 |
Nyál | 32 |
Nyál és vizelet | 33 |
Vizelet | 34 |
Vér | 34 |
Hasnyál | 34 |
Szervezetünk és ételeink alapvető ásványi anyagai | 34 |
Miért olyan fontos a savmentes, ionizált lúgos víz? | 36 |
A lúgos víz valójában nem lúgos víz! | 36 |
Vízlágyító | 37 |
Miért használjunk ionizált savas vizet? | 37 |
A savas víz valójában nem savas víz | 38 |
A savas víz használata belsőleg? | 38 |
Mi az ionizáció? | 39 |
A víz ionizációja | 39 |
Miért fogyasszunk ionizált lúgos vizet? | 40 |
Mennyit fogyasszunk? | 40 |
A megfelelő adag függ az egyén étrendjétől! | 40 |
Főzés lúgos vízzel | 41 |
A kereskedelmi forgalomban található lúgos víz | 41 |
Raktározás - a víz megengedett tárolási ideje | 41 |
Ionizált víz a szépségért | 42 |
Betegségek: az ionos kalcium hiánya okozta szindrómák | 43 |
A ráksejtek gyűlölik az oxigént! | 52 |
Az ionizált víz negatív mellékhatásai? | 54 |
Hogyan készítsünk lúgos vizet? | 56 |
A vízaktivátor | 56 |
A műanyag megedzése új készülékekhez | 56 |
A pH mérése | 57 |
Víz ionizálása: hibakeresési segédlet | 57 |
Ha a víz pH-értéke nem változik mindkét oldalon | 57 |
Ha a lúgos oldalon lévő víz pH-ja nem éri el a kívánt értéket | 58 |
Ha a savas oldalon lévő víz pH-ja nem éri el a kívánt értéket | 58 |
Ha az elektronikus pH-mérő hibás értékeket ad | 58 |
Oxigén | 60 |
A vízaktivátor a legjobb eszköz, hogy oxigéngazdag lúgos vizet készítsünk | 60 |
Kalcium | 61 |
Sav- vagy lúgképző ételek | 62 |
Honnan lehet tudni, hogy egy étel sav- vagy lúgképző? | 63 |
Élelmiszerek | 64 |
Növények | 66 |
Organikus ételek | 67 |
Organikus vagy nem organikus? | 68 |
A lúgképző étel a valóságban nem savképző | 68 |
Éhezünk tele gyomorral? | 69 |
Hol a bogár? | 69 |
Az élelmiszer-feldogozás savasít | 69 |
A gyógyszerek savképzők | 70 |
További savasságerősítő tényezők | 71 |
Elektronikus szennyezés, földsugárzás és stressz | 71 |
Földsugárzás és elektronikus szennyezés | 71 |
Elektronikus szennyezés | 71 |
A mágneses mező megváltoztathatja a vér pH-ját | 72 |
Hogyan védhetjük meg magunkat az elektromágneses szennyezéstől? | 73 |
Földsugárzás | 74 |
Az egészségbiztosítás kifizeti a ház felmérését! | 75 |
Az aktivált ionizált víz további felhasználási lehetőségei | 76 |
Aktivált víz növényeknek | 76 |
Aktivált víz állatoknak | 77 |
Az iparban | 77 |
Vízszűrők | 77 |
Ionizált vizelet | 78 |
Percy pora | 79 |
Ionizáció az ételmérgezés megakadályozására | 80 |
A víz memóriája | 82 |
A víz levitálása | 82 |
Jégvirágok | 82 |
Virágorvosságok | 83 |
A Stepanovs-módszer előnyei | 84 |
Szuper élelmiszer pusztán vízből és napfényből | 85 |
Kolloidokkal a jobb felszívódásért | 86 |
A kolloid állapot megértése | 86 |
Kolloid tengeri ásványok | 86 |
Ezüstkolloid | 87 |
Ezüstkolloid házi elkészítése | 87 |
Alkalmazás | 87 |
Negatív mellékhatások? | 88 |
Aranykolloid | 88 |
Az arany hagyományos felhasználási módjai | 89 |
Felhasznált irodalom | 91 |