1.067.255

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fermentáljunk!

Savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerek

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Csipet Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN: 978-615-5767-05-0
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


KÁPOSZTA, SÓ, VÍZ ÉS IDŐ. CSUPÁN ENNYI KELL AHHOZ, HOGY ELKÉSZÍTSÜK AZ EGYIK LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉLELMISZERT,
A SAVANYÚ KÁPOSZTÁT.
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban. Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű elkészíteni őket, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
Érthető, hogy villámsebesen terjed a népszerűsége.
A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán kívül még nagyon sok mindenben megtalálhatjuk. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle... Tovább

Fülszöveg


KÁPOSZTA, SÓ, VÍZ ÉS IDŐ. CSUPÁN ENNYI KELL AHHOZ, HOGY ELKÉSZÍTSÜK AZ EGYIK LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉLELMISZERT,
A SAVANYÚ KÁPOSZTÁT.
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban. Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű elkészíteni őket, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
Érthető, hogy villámsebesen terjed a népszerűsége.
A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán kívül még nagyon sok mindenben megtalálhatjuk. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot,
kimcsit, lekvárt, kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Ása Simonsson

Ása Simonsson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ása Simonsson könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem