kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Képzőművészeti Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 312 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 978-963-337-034-6 |
Megjegyzés: | 7. átdolgozott kiadás. Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Bevezetés | 7 |
A vendéglátás és a szakmunkák | 9 |
A biztonságos és egészséges munkavégzés feltételei | 25 |
Az értékesítés színterei és feltételei | 43 |
Munkaszervezés, üzemszervezés | 133 |
Az elégedett vendég | 143 |
Az üzleti kínálat megjelenítése | 177 |
Ételismeret, ételfelszolgálás | 205 |
Az italok és dohányáruk felszolgálása | 245 |
Különleges éttermi munkák | 271 |
Társasétkezések és üzleten kívüli értékesítés | 279 |
Az értékesítés adminisztrációs feladatai | 311 |
Higiénia és környezetvédelem | 307 |
Felhasznált és ajánlott irodalom | 312 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.