1.067.073

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Felszolgáló ismeretek

Vendéglátás, terítés, szervírozás

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 315 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-336-900-2
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Tankönyvi szám: 59649.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az író, aki a magyar gasztrónómia nagy tisztelője és megörökítője volt, e pár sorban jól érzékelteti vendéglátásunk lényegét.
A vendéglátás az ember mindennapjainak része. Mivel naponta... Tovább

Előszó

Az író, aki a magyar gasztrónómia nagy tisztelője és megörökítője volt, e pár sorban jól érzékelteti vendéglátásunk lényegét.
A vendéglátás az ember mindennapjainak része. Mivel naponta gyakoroljuk, az ország, a nemzet kultúrájához tartozik. Vissza

Tartalom

Bevezetés7
A vendéglátás és a szakmunkák9
A biztonságos és egészséges munkavégzés feltételei25
Az értékesítés színterei és feltételei37
Munkaszervezés, üzemszervezés127
Az elégedett vendég143
Az üzleti kínálat megjelenítése175
Ételismeret, ételfelszolgálás201
Az italok és dohányáruk felszolgálása239
Különleges éttermi munkák265
Az éttermi munkáktól eltérő értékesítési feladatok273
Társasétkezések és üzleten kívüli értékesítés287
Az értékesítés adminisztrációs feladatai311
Felhasznált és ajánlott irodalom315
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem