1.062.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Felszolgálási ismeretek III.

A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 69 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-22-703-4
Megjegyzés: Tankönyvi szám: 21 430.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A vendéglátóipari értékesítés néhány irányelve hazánkban és külföldön3
Nemzetközi étkezési szokások, nemzetek konyhái4
A magyar konyha5
A magyar konyha kialakulása (Olvasmány)5
A magyar konyha jellemzői6
A hazánkkal szomszédos népek konyhái és fogyasztási szokásai7
A csehszlovák vendég és konyha7
A szovjet vendég és konyha7
A román vendég és konyha8
A jugoszláv vendég és konyha8
Az osztrák vendég és konyha9
Az országunkat gyakrabban felkereső más külföldi vendégek nemzeti konyhái10
A lengyel vendég és konyha10
A német vendég és konyha10
A francia vendég és konyha11
Az olasz vendég és konyha12
Az angol vendég és konyha13
Az észak-amerikai vendég és konyha14
A hagyományos éttermi munkától eltérő értékesítés és felszolgálás
Vendéglői felszolgálás16
Sörözői és borozói értékesítés17
Értékesítés bisztrókban és ételbárokban18
Felszolgálás kávéházban20
Kiszolgálás és felszolgálás eszpresszókban és cukrászdákban21
Az elvinni kívánt termékek csomagolása (Olvasmány)24
Bárok értékesítő tevékenysége74
A bárok, mulatók berendezése és felszerelése 25
A bárok, mulatók áruválasztéka26
A kevert italok készítése és összetétele (Kiegészítő anyag)28
A kevert italok készítésének munkamódszere28
Az italkeverés munkafolyamata30
A kevert italok készítése és felszolgálása32
A rövid báritalok készítése és felszolgálása32
A hosszú báritalok készítése és felszolgálása35
Meleg kevert italok készítése és felszolgálása38
Üdítő jellegű egyéb alkoholos kevert italok40
Üdítő jellegű alkoholmentes kevert italok41
Felszolgálás bárokban, mulatókban41
Felszolgálás a szállodai szobákban43
A vendéglátás utasellátó tevékenysége45
Büfék46
Bisztrók46
Éttermek - étkezőkocsik46
Légi utasellátás47
Felszolgálás járműveken48
Függelék51
Forrásmunkák67

Dr. Oláh Péter

Dr. Oláh Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Oláh Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem