kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó Rt. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 155 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-222-694-1 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Tankönyvi szám: 21 002. |
A feketekávé értékesítése | 3 |
A kávé főbb tulajdonságai | 3 |
A kávé élettani hatása | 3 |
A kávénövény és a nyerskávé | 4 |
A kávé pörkölése és a pörkölt kávé | 6 |
Kávékivonatok | 8 |
Kávéfőzési eljárások | 9 |
Egyszerű kávéfőzési eljárások | 9 |
Eszpresszókávé-főzés | 12 |
Krémkávékészítés | 13 |
Kávéfőző berendezések | 13 |
Szerelvények | 13 |
Eszpresszókávé-főző csaptelep | 15 |
Krémkávéfőző csaptelepek | 16 |
Néhány géptípus | 20 |
A kávéfőzés segédberendezései | 22 |
A kávéőrlő | 22 |
A kézi adagoló | 25 |
A nyomásfokozó berendezés | 25 |
A vízlágyító készülék | 26 |
A kávéfőző munkája | 27 |
Nyitástól zárásig | 27 |
A feketekávé kiszolgálása | 31 |
A feketekávé minőségének ellenőrzése | 32 |
Kérdések, feladatok | 34 |
A cukrászsütemények | 36 |
Uzsonnasütemények | 37 |
Torták | 41 |
Szeletek | 45 |
Tekercsek | 47 |
Minyonok | 49 |
Desszertek | 55 |
Csemegék | 56 |
Tojáshabos és sárgakrémes sütemények | 59 |
Tejszínes sütemények | 61 |
Marcipános sütemények | 64 |
Teasütemények | 65 |
Édes teasütemények | 66 |
Sós teasütemények | 72 |
A cukrászsüteményekre vonatkozó minőségi előírások | 76 |
Fagylaltok | 79 |
A fagylalt fogalma és jelentősége | 79 |
A fagylalt típusai | 100 |
Olvasmány: A fagylalt története | 103 |
A fagylalt gyártása | 104 |
Az előkészítéstől a fagyasztásig | 104 |
A fagylalt fagyasztása | 106 |
Befejező műveletek | 108 |
A fagylaltkészítésre vonatkozó higiéniai előírások | 110 |
A cukrászsütemények és a fagylaltok értékesítése | 113 |
A sütemények megrendelése, szállítása, átvétele és tárolása | 113 |
A pult, a kirakat és a vitrin elrendezése | 122 |
A sütemények ajánlása, kiszolgálása, csomagolása | 124 |
A fagylalt megrendelése, szállítása, átvétele és tárolása | 128 |
Fagylaltkészítés az üzletben | 129 |
Adagolás és kiszolgálás | 130 |
A fagylalt értékesítésére vonatkozó higiéniai előírások | 131 |
A mintavétel | 133 |
Hidegkonyhai készítmények | 135 |
Hideg szendvicsek | 136 |
A szendvicskészítéshez leggyakrabban használt anyagok | 137 |
Egyszerű szendvicsek | 138 |
Köülönleges szendvicsek | 141 |
Formázott alapú szendvicsek | 145 |
Kérdések, feladatok | 152 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.