kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Artemis Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 92 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 16 cm x 24 cm |
ISBN: | 963-02-7923-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Előszó | 5 |
Levesek | 11 |
Vadhúsleves lencsével | 12 |
Vad-piré leves | 13 |
Vadleves | 14 |
Szarvas- vagy őzgulyás | 16 |
Elő- és közételek | 17 |
Omlett vadhússal töltve | 18 |
Kis vadhúspástétom vajas tésztából | 19 |
Kiborított rizs vadhússal | 22 |
Fáczán-pástétom hidegen | 23 |
Fáczán-kocsonya | 24 |
Töltött fácán | 26 |
Fáczán-felfújt | 28 |
Fáczán-croquette | 29 |
Grenada fáczánokból pürével champignonból | 31 |
Káposztás fáczán | 32 |
Őz kocsonya | 34 |
Őzcímerből vagdalt | 35 |
Őz lepény (Gateau) hidegen | 37 |
Őzhát ragu | 38 |
Őz-filetek (szálszeletek) ragout montglassal | 40 |
Őz-paprikás | 42 |
Szarvashát-filet marinírozva | 44 |
Leforrázva főtt szarvashús | 47 |
Szarvashús barna mártalékban vérrel | 48 |
Szarvas hús vendég lével | 49 |
Szarvashús polgári módon | 50 |
Szarvasszegy mártásban | 52 |
Szarvasmáj párolva | 53 |
Vad disznó hús készítési módja | 54 |
Vaddisznóhús vörös borral | 56 |
Vadsörtés-hús fenyvesmártással | 58 |
Főételek | 59 |
Fáczánmell, a'la Vopelliére | 60 |
Szarvasgombával töltött fácán | 62 |
Fáczán angolosan | 63 |
Fáczán olaszosan | 64 |
Fáczán vagdalttal | 66 |
Őzhát a'la Cardinale | 68 |
Őz-cotlettek pürével burgonyából | 70 |
Őz-filét Kucsbai módra | 72 |
Sült őzcomb téjfeles mártalékkal | 74 |
Őz-szegy mártással | 76 |
Sült szarvasczímer más módon | 77 |
Szarvasfilet borsmártással | 78 |
Szarvas fertály, sülve | 80 |
Vaddisznó-filet | 82 |
Czombszeletek a'vadsüldőből | 84 |
Héjas vaddisznó czomb | 86 |
Szarvasborjú szegye fekete mártalékban vagy eczetes lévben | 88 |
Egyebek | 89 |
Vadhús némű étkek (Pácolás) | 90 |
Vadhús mártás | 91 |
Vadhús saláta | 92 |
Forrásjegyzék | 94 |