1.063.119

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fehérjekutatási eredmények az élelmiszergazdaság területén Csongrád megyében

Szerkesztő
Szeged
Kiadó: Magyar Agrártudományi Egyesület Csongrád megyei Szervezete
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 22 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval, ábrával. Megjelent 500 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A fehérje - és ezen belül a léfontosságú aminosavak - kutatása a táplálkozás sürgető problémái követelésére világviszonylatban növekvő jelentőséggel bír, természetesen hazánkban is.... Tovább

Előszó

A fehérje - és ezen belül a léfontosságú aminosavak - kutatása a táplálkozás sürgető problémái követelésére világviszonylatban növekvő jelentőséggel bír, természetesen hazánkban is.
Fehérjebázisunk 80 %-a a nem nagy értékű fehérjékből áll. Rendkívül jelentős a fehérje hiányunk, évi mintegy 300 000 tonna importra szorulunk. Ennek beszerzése igen jelentős terheket ró a népgazdaságra. 1985-re a hiány - becslések szerint - megkétszereződik. Kétséges azonban, hogy egyáltalán beszerezhető lesz-e? Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fehérjekutatási eredmények az élelmiszergazdaság területén Csongrád megyében Fehérjekutatási eredmények az élelmiszergazdaság területén Csongrád megyében

A címlapon tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba