A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Farsangi, húsvéti ételek

Válogatott receptek a gasztronómia világából

Szerkesztő

Kiadó: Pro-Team Kht.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 45 oldal
Sorozatcím: Süssünk, főzzünk
Kötetszám: 22
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-990-136-0
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

Tartalom

Marcipános-szőlős torta 5
Kakaós vagy fahéjas csiga 6
Soksajtos falatkák 7
Húsvéti marcipántorta 9
Farsangi fánk 10
Mogyorós csirkemell 11
Sós húsvéti fészek 12
Lekváros fánk 13
Kókuszos kenyér 14
Sonka cipóban sütve 15
Töltött bárány 16
Töltött karaj szezámmagos bundában 17
Csirkemáj bundában 19
Sonkával rakott palacsinta 19
Mézeskalács szív 20
Sonkás-túros tekercs 21
Epres-mandulás csemege 22
Rizottóval töltött sonka 23
Csirkemell diós krémmel 24
Túrófánk 25
Debreceni karaj 27
Hagyományos húsvéti sonka 27
Aszalt szilvával töltött pulyka 28
Püspökkenyér 29
Diós krémes 30
Kapros juhtúróval töltött csirke 31
Ananászos csirkemell 33
Káposztás báránysült 33
Forgácsfánk 34
Kapros sertéskocsonya 35
Csirkepecsenye 37
Farsangi marhapecsnye 37
Sonkás burgonyagánica 38
Kókuszos csirke 39
Mákos tekercs 40
Őszibarackos charlotte 41
Gombafasírt 42
Borjútekercs vegyes gyümölccsel 43
Pisztáciás-gesztenyés pulykamell 45
Bárányleves 45
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem