1.057.728

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fakanál recepttár 2004/1.

Ötletes, gyors, takarékos konyha/Vasárnapi ebédek, hétköznapi vacsorák

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Sanoma Budapest Kiadói Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Fakanál recepttár
Kötetszám: 13
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasóink!
Idei első Recepttárunkban a háziasszonyok örök kérdésére igyekszünk megnyugtató válaszokat adni. Hogy "mit főzzek ma?", az bizonyára azokat is foglalkoztatja, akik nagy... Tovább

Előszó

Kedves Olvasóink!
Idei első Recepttárunkban a háziasszonyok örök kérdésére igyekszünk megnyugtató válaszokat adni. Hogy "mit főzzek ma?", az bizonyára azokat is foglalkoztatja, akik nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek, azokat pedig még inkább, akik most teszik első lépéseiket a konyhában. Az háztartás egyik legnagyobb ellensége ugyanis a monotónia, az állandó ismétlődés, a mindig leselkedő unalom. Valamit minden napra vagy estére főzni kell, és lássuk be, a család okkal méltatlankodik, ha "már megint paprikás krumpli a vacsora!". Olykor egy-egy vendégváró vidám vacsorára készülve, szakácskönyvekkel felszerelkezve remek ételeket alkotni inkább kellemes szórakozás: ám a mindennapok során állandóan változatos életeket kitalálni és elkészíteni már cseppet sem könnyű feladat. Főleg, hogy arra is figyelemmel kell lennünk, mi fér bele a havi költségvetésbe. De kis kötetünkkel arra is szeretnénk rávilágítani, hogy a takarékossághoz nem kell feltétlenül mindennap köménymaglevest és krumplis tésztát főznünk, hogy az első látásra drága alapanyagokról nem kell teljesen lemondanunk: kis mennyiségük is elegendő lehet egy-egy jó ötlet kivitelezéséhez.
Minden háziasszony megtanulja előbb vagy utóbb, milyen fontosak az ötletek. Hogy mennyire megváltoztathatunk, feldobhatunk ugyanabból az alapanyagokból készült ételeket, csak egy kis változtatással! Akár a látványban, akár az ízekben. Hogy egy Tárkonyos sárgaborsóleves más, mint a megszokott, egy gombás-húsos rakott krumpli új ízeket ad a hagyományos rakott krumplinak, a sárgarépás hal zöld metélttel pedig élénk színeivel kelt kedvet az étkezéshez, pedig készülhetne simán, fehér metélttel is. Ez csak néhány példa. Az itt következő oldalakon számtalan jobbnál jobb ötlet várja önöket, amelyek segítségével frissíthetnek a megszokott ízeken, és ha a kipróbált receptekkel sikerül volt, esetleg önök is megpróbálkozhatnának saját ötletek megvalósításával. Vissza

Tartalom

Vasárnap ebédre 4
Hétköznap vacsorára 27
Takarékos tippek 62
Receptsoroló 64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fakanál recepttár 2004/1. Fakanál recepttár 2004/1. Fakanál recepttár 2004/1.
Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba