A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fakanál - Kelt és omlós-élesztős tészták

1998/4.

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Erasmus Press Kiadói Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím: Fakanál
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal, fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasóink!
Még Ma is az orromban érzem, és összefut a nyál a számban, ha felidézem a drága nagymamám által készített szalagos fánk, ropogós kifli, dióval szórt kürtőskalács, tejszínnel... Tovább

Előszó

Kedves Olvasóink!
Még Ma is az orromban érzem, és összefut a nyál a számban, ha felidézem a drága nagymamám által készített szalagos fánk, ropogós kifli, dióval szórt kürtőskalács, tejszínnel locsolt darázsfészek csodálatos, már a lépcsőházat betöltő illatát. Vissza

Tartalom

A hónap zöldsége - a hagyma 3
Kelt és omlós-élesztős tészták 4
Főzőiskola: A sikeres kelt tészta 17
Italkalauz
A tea szürcsölve jó 18
Rejtvények:
-Szókereső 20
-Plusz egy recept 24
-Pályázat 32
Esze,-iszom humor 20
Vitaminsarok:
Gyógyító fűszernövények 21
Terítéken egészségünk
Megkérdeztük a belgyógyászt 22
Zsírégető ételek 23
Ételmesék
A karika karrierje 24
Hírmix-turmix 26
20 fitt tipp tavaszra 28
Háztartási praktikák: tetőtől talpig tisztán 29
Melyiket válasszam?
Kenyérsütés otthon 30
Híres ételek 2. 31
Olvasóink írták 33
Ízelítő következő számunkból 34
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem