A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fakanál - 101 recept káposztafélékből

1994/5

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím: Fakanál
Kötetszám: 44
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasóink!

A káposzta az egyetlen zöldségféle, amit télen, nyáron egyaránt élvezhetünk, ráadásul kétféle formában: nyersen és savanyítva.
B1-, B2-, és C-vitamintartalma jelentős, amit... Tovább

Előszó

Kedves Olvasóink!

A káposzta az egyetlen zöldségféle, amit télen, nyáron egyaránt élvezhetünk, ráadásul kétféle formában: nyersen és savanyítva.
B1-, B2-, és C-vitamintartalma jelentős, amit még a savanyítás során sem veszít el.
Ha meg azt nézzük, hogy más káposztaféle - így kelkáposzta, kínai kel, karfiol, kelbimbó és brokkoli - is kerül a konyhánkra, bizony elmondhatjuk, hogy étkezésünk gerince az ezekből készült ételekből állítható össze.
Ráadásul a kelfélék majdnem egész évben, a karfiol az év háromnegyed részében, a kelbimbó meg a brokkoli pedig, ha nem is frissen, de lefagyasztva mindig kapható. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem