1.059.890

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fakanál - 101 hagymás ételrecept

1995/5

Szerkesztő
Grafikus
Budapest
Kiadó: Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Fakanál
Kötetszám: 50
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A magyar konyha egyik legfontosabb fűszere a só és paprika mellett a hagyma. A gyakorta könnyekre fakasztó hagymafélék adagolásával vigyázzunk, mert ha fűszerképpen túl sok kerül belőle az ételbe,... Tovább

Előszó

A magyar konyha egyik legfontosabb fűszere a só és paprika mellett a hagyma. A gyakorta könnyekre fakasztó hagymafélék adagolásával vigyázzunk, mert ha fűszerképpen túl sok kerül belőle az ételbe, akkor elnyomhatja a fogás eredeti ízét, természetesen kivétel ez alól, ha éppen kimondottan hagymás ételt készítünk. Receptjeink szereplői: az egészséges táplálkozásban egyre fontosabb fokhagyma, a zöldségek, és saláták kellemes zöldfűszere a metélőhagyma, a főzőhagymaként leggyakrabban használt vörös- és lilahagyma, az enyhe ízű póré- és újhagyma, valamint az ínyenc salátákban, mártásoknál és húsoknál ajánlott gyöngyhagyma. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fakanál - 101 hagymás ételrecept Fakanál - 101 hagymás ételrecept Fakanál - 101 hagymás ételrecept Fakanál - 101 hagymás ételrecept Fakanál - 101 hagymás ételrecept

A borító töredezett.

Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba