A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befőzési praktikák

Szerző
Déva
Kiadó: Corvin Kiadó Kft.
Kiadás helye: Déva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött keménykötés
Oldalszám: 112 oldal
Sorozatcím: Erdélyi konyha recepteskönyvek
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-973-622-704-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált. A tartalomjegyzék nem az oldalszámot jelöli.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Minden háziasszony álma, hogy a napi menüt ízletes, egészséges hozzávalókból állíthassa össze az év minden időszakában.
Késő ősszel, télen és kora tavasszal ez nehezen valósítható meg, hiszen szezonzöldségek és -gyümölcsök hiányában a lehetőségek beszűkülnek, hacsak nem gondoskodunk idejében a tartalékról. Hogy biztosak lehessünk a tartósított élelmiszerek minőségét illetően, legjobb, ha magunk raktározzuk el a kedvenc gyümölcseinket, zöldségeinket. Ez cseppet sem olyan erőt próbáló feladat, mint amilyennek első látásra tűnik, hiszen bátran hagyatkozhatunk a már kipróbált befőzési technikákra.
Ez a kötet ezekből a praktikákból gyűjtött össze egy csokorra valót.
Bízza magát receptjeinkre, és kamrájában ott sorakoznak majd az ízletes lekvárok, befőttek, savanyúságok, zakuszkák, az egészséges, házilag tartósított élelmiszerek - egy karnyújtásnyira.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Befőzési praktikák Befőzési praktikák
Állapot:
2.580 Ft
1.800,-Ft 30
13 pont kapható
Kosárba
30% garantált kedvezmény!