kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Totem Plusz Könyvkiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 120 oldal |
Sorozatcím: | F. Horváth Ilona 99 receptje |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 12 cm |
ISBN: | 978-963-590-274-3 |
Előszó | 5 |
Levesek | |
Alföldi burgonyaleves | 7 |
Babgulyás | 8 |
Babgulyás tarkababból | 9 |
Birkagulyás | 10 |
Csirkeraguleves | 11 |
Fácánleves | 12 |
Frankfurti leves | 13 |
Halászlé | 14 |
Jókai bableves | 15 |
Karfiolleves | 16 |
Korhelyleves | 17 |
Lebbencsleves | 18 |
Meggyleves | 19 |
Palócleves | 20 |
Paradicsomleves | 21 |
Tárkonyos sertésraguleves | 22 |
Tejfölös sertésraguleves | 22 |
Tejfölös gombaleves | 23 |
Újházi tyúkhúsleves | 24 |
Zöldbableves | 25 |
Zöldborsóleves | 26 |
Sertéshúsból készült ételek | |
Bácskai rizseshús | 27 |
Bakonyi sertésborda | 28 |
Böllérpecsenye | 29 |
Brassói aprópecsenye | 30 |
Cigánypecsenye | 31 |
Csikóstokány | 32 |
Debreceni sertéskaraj | 33 |
Füstölt csülök babos káposztával | 34 |
Hortobágyi húsos palacsinta | 35 |
Lecsós szelet | 36 |
Paradicsomos húsgombóc | 37 |
Rablóhús gombával | 38 |
Rántott sertésmáj | 39 |
Ropogós malacsült | 40 |
Sajtos-paradicsomos borda | 41 |
Savanyú tüdő | 42 |
Sertésborda Cecei módra | 43 |
Sertéscsülök római tálban | 44 |
Sertésszelet Dubary módra | 45 |
Sörös hús | 46 |
Stefánia vagdalt | 47 |
Szezámmagos rántott sertésszelet | 48 |
Tarhonyás sertéshús | 49 |
Tavaszi sertésoldalas | 50 |
Marhahúsból készült ételek | |
Alföldi vörösboros marhalábszár | 51 |
Bélszín Budapest módra | 52 |
Borjúérmék magyarosan | 53 |
Borjúpaprikás | 54 |
Debreceni rostélyos | 55 |
Eszterházy rostélyos | 56 |
Gombás marhatokány | 57 |
Hagymás rostélyos | 58 |
Marhasült vadasan | 59 |
Marhasült magyarosan | 60 |
Mustáros aprópecsenye | 61 |
Szárnyasból készült ételek | |
Csirkepaprikás | 62 |
Debreceni pulykamell | 63 |
Göngyölt csirkemell | 64 |
Kacsasült párolt káposztával | 65 |
Kapros csirke | 66 |
Pirított csirkemáj | 67 |
Rizses kakas | 68 |
Sajtos csirke | 69 |
Serpenyős libacomb | 70 |
Sóban sült csirke | 71 |
Tejszínes csirkemell zöldborsóval | 72 |
Tejszínes-gombás pulykamell | 73 |
Tepsis csirke | 74 |
Töltött csirkecomb | 75 |
Töltött pulykamell magyarosan | 76 |
Pörköltek | |
Birkapörkölt | 77 |
Körömpörkölt | 78 |
Marhapörkölt | 79 |
Vaddisznópörkölt | 80 |
Burgonya alapú ételek | |
Paprikás újkrumpli | 81 |
Rakott krumpli | 82 |
Slambuc bográcsban | 83 |
Töltött burgonya | 84 |
Gombás ételek | |
Juhtúróval töltött gombafejek | 85 |
Töltött gomba | 86 |
Tojásételek | |
Magyaros tojásrántotta | 87 |
Tejfölös töltött tojás | 88 |
Egyéb | |
Erdélyi töltött káposzta | 89 |
Juhtúrós galuska | 90 |
Kocsonya | 91 |
Lecsós ponty | 92 |
Magyaros pontykocsonya | 93 |
Makaróni magyarosan | 94 |
Nyúl vadasan | 95 |
Rácponty | 96 |
Rakott karfiol | 97 |
Spagetti magyarosan | 98 |
Székelykáposzta | 99 |
Tárkonyos birkaragu | 100 |
Tojásos nokedli | 101 |
Töltött karalábé | 102 |
Töltött paprika | 103 |
Töltött tök | 104 |
Zsemlegombóc | 105 |
Hasznos tanácsok | 106 |
A leveszöldségekről | 108 |
Fűszerek | 110 |
Kalóriatáblázat | 113 |