1.062.071

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ezerarcú csirke és tavaszi receptek

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Déva
Kiadó: Corvin Kiadó Kft.
Kiadás helye: Déva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím: Erdélyi Konyha-Évszakok Ízei
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-606-995-032-6
Megjegyzés: Színes fotókkal. További kapcsolódó személyek a kötetben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


MENJÜK I.
Lépésről lépésre, könnyedén

^délyij^yha - Isses Tündérkert ©
Egy Jó társaságban, claládi vagy baráti körben elfogyasztott remek ebéd. vicsora még hossziú ideig emlékezetes marad, nemhiába gondolunk legesregelőbb egy ilyen esemény megtervezésekor arra, hogy mit is tes^nk
n^jd az asztalra. Az elfogyasztott finom falatok mindenkit jókedvre derítenek, de nem csak az ízek, az ételek látványa is nagyon fontos, a szép tálalási a szemnek tetsző színek garantálják a sikert. Az örömteli ünnepekhez, a jóízűen elfogyasztott ételek elkészítéséhez szeretne az Erdélyi Konyha a méga módján, jó tippekkel, bevált receptek válogatott gyűjteményével hozzájárulni. Elkészítésük megkönnyítésében nagysegítséget nyújtanak a ttzisfotók, hogy r linden fogás lépésről lépésre „szijjlethessen" meg.
I r I
zijli
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem