A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Évszakok konyhája

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 304 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 28 cm
ISBN: 963-9574-60-0
Megjegyzés: Több mint 200 színes fotóval illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Williams-Sonoma évszakonként megjelenő sorozatának legjobb tavaszi, nyári, ősz és téli ételeit egyesíti ez a remek szakácskönyv. A közreadott 200 recept az évszakok legfinomabb, mindig friss hozzávalókból készíthető, ínycsiklandozó ételeit mutatja be. Több mint 200 színes fotó és sok, egy csokorba gyűjtött technikai leírás gazdagítja a kötetet.

Tartalom

Bevezetés8
Tavasz
Előételek14
Levesek és saláták26
Főételek38
Körítések, egytálételek58
Desszertek62
Nyár
Előételek78
Levesek és saláták90
Főételek104
Körítések, egytálételek118
Desszertek126
Ősz
Előételek142
Levesek és saláták152
Főételek162
Körítések, egytálételek182
Desszertek192
Tél
Előételek210
Levesek és raguk218
Főételek230
Saláták és egytálételek248
Desszertek258
Szójegyzék274
Szakmai fogások296
Tárgymutató300
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem