Fülszöveg
A hús nélküli zöldségételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Egyre többen ismerik el a vegetáriánizmus előnyeit. Vannak, akik kisebb-nagyobb betegségeik miatt térnek át a hús nélküli étkezésre, vannak akik azért, mert szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól.
A számtalan szakácskönyv között alig akad olyan, amely kizárólag az itthon kapható és megfizethető alapanyagokból kínál ízletes és változatos ételeket. Ez a könyv éppen ezt tűzte ki célul - olyan ételek receptjeit közli, amelyek igazodnak a Magyarországon megszokott ízekhez, a hazai piachoz és nem utolsósorban a pénztárcánkhoz.
A kötetben 365 receptet talál az olvasó, évszakok szerinti felosztásban. A zöldségalapú vagdaltak, pástétomok sora bizonyítja, hogy némi mogyoróval, mandulával vagy napraforgómaggal miként pótolhatjuk a húst, akár szója nélkül is. A húspótlók mellett széles skáláját találhatjuk a különféle rakott tésztáknak, jól fűszerezett leveseknek, főzelékeknek és salátáknak, de nem hiányoznak a...
Tovább
Fülszöveg
A hús nélküli zöldségételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Egyre többen ismerik el a vegetáriánizmus előnyeit. Vannak, akik kisebb-nagyobb betegségeik miatt térnek át a hús nélküli étkezésre, vannak akik azért, mert szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól.
A számtalan szakácskönyv között alig akad olyan, amely kizárólag az itthon kapható és megfizethető alapanyagokból kínál ízletes és változatos ételeket. Ez a könyv éppen ezt tűzte ki célul - olyan ételek receptjeit közli, amelyek igazodnak a Magyarországon megszokott ízekhez, a hazai piachoz és nem utolsósorban a pénztárcánkhoz.
A kötetben 365 receptet talál az olvasó, évszakok szerinti felosztásban. A zöldségalapú vagdaltak, pástétomok sora bizonyítja, hogy némi mogyoróval, mandulával vagy napraforgómaggal miként pótolhatjuk a húst, akár szója nélkül is. A húspótlók mellett széles skáláját találhatjuk a különféle rakott tésztáknak, jól fűszerezett leveseknek, főzelékeknek és salátáknak, de nem hiányoznak a választékból a kevés kalóriát tartalmazó, főként gyümölcsből készült édességek, desszertek sem.
Ahhoz, hogy a könyvet haszonnal forgassa a kedves olvasó, elsősorban önmagát kell megismernie. Másképp kell étkeznie, ha az alakjára szeretne vigyázni, és másképp, ha az egészségét szeretné rendbehozni, illetve megőrizni. Reméljük, hogy a receptek kedvet csinálnak a hús nélküli étkezéshez, a régi vegetáriánusoknak pedig új ötletekkel szolgálnak. Jó étvágyat kívánunk mindazoknak, akik elfogadják ajánlatunkat!
Vissza