1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Évszakok ízei

365 recept hús nélkül

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 275 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 15 cm
ISBN: 963-7940-91-x
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A hús nélküli zöldségételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Egyre többen ismerik el a vegetáriánizmus előnyeit. Vannak, akik kisebb-nagyobb betegségeik miatt térnek át a hús nélküli étkezésre, vannak akik azért, mert szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól.

A számtalan szakácskönyv között alig akad olyan, amely kizárólag az itthon kapható és megfizethető alapanyagokból kínál ízletes és változatos ételeket. Ez a könyv éppen ezt tűzte ki célul - olyan ételek receptjeit közli, amelyek igazodnak a Magyarországon megszokott ízekhez, a hazai piachoz és nem utolsósorban a pénztárcánkhoz.

A kötetben 365 receptet talál az olvasó, évszakok szerinti felosztásban. A zöldségalapú vagdaltak, pástétomok sora bizonyítja, hogy némi mogyoróval, mandulával vagy napraforgómaggal miként pótolhatjuk a húst, akár szója nélkül is. A húspótlók mellett széles skáláját találhatjuk a különféle rakott tésztáknak, jól fűszerezett leveseknek, főzelékeknek és salátáknak, de nem hiányoznak a... Tovább

Fülszöveg

A hús nélküli zöldségételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Egyre többen ismerik el a vegetáriánizmus előnyeit. Vannak, akik kisebb-nagyobb betegségeik miatt térnek át a hús nélküli étkezésre, vannak akik azért, mert szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól.

A számtalan szakácskönyv között alig akad olyan, amely kizárólag az itthon kapható és megfizethető alapanyagokból kínál ízletes és változatos ételeket. Ez a könyv éppen ezt tűzte ki célul - olyan ételek receptjeit közli, amelyek igazodnak a Magyarországon megszokott ízekhez, a hazai piachoz és nem utolsósorban a pénztárcánkhoz.

A kötetben 365 receptet talál az olvasó, évszakok szerinti felosztásban. A zöldségalapú vagdaltak, pástétomok sora bizonyítja, hogy némi mogyoróval, mandulával vagy napraforgómaggal miként pótolhatjuk a húst, akár szója nélkül is. A húspótlók mellett széles skáláját találhatjuk a különféle rakott tésztáknak, jól fűszerezett leveseknek, főzelékeknek és salátáknak, de nem hiányoznak a választékból a kevés kalóriát tartalmazó, főként gyümölcsből készült édességek, desszertek sem.

Ahhoz, hogy a könyvet haszonnal forgassa a kedves olvasó, elsősorban önmagát kell megismernie. Másképp kell étkeznie, ha az alakjára szeretne vigyázni, és másképp, ha az egészségét szeretné rendbehozni, illetve megőrizni. Reméljük, hogy a receptek kedvet csinálnak a hús nélküli étkezéshez, a régi vegetáriánusoknak pedig új ötletekkel szolgálnak. Jó étvágyat kívánunk mindazoknak, akik elfogadják ajánlatunkat! Vissza

Tartalom

Tavasz9
Nyár71
Ősz135
Tél201
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Évszakok ízei Évszakok ízei
Állapot:
1.880 Ft
940 ,-Ft 50
14 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Évszakok ízei Évszakok ízei
Állapot:
1.880 Ft
1.310 ,-Ft 30
20 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Évszakok ízei Évszakok ízei
Állapot:
1.880 ,-Ft
28 pont kapható
Kosárba