A könyvről | 6 |
Amit a kombinált készülékről érdemes tudni | 7 |
Különböző készüléktípusok | 8 |
Megfelelő edények | 10 |
Különleges tippek | 14 |
Hús és hal a kombinált mikrohullámú készülékben | |
Felfújtak és sütemények a kombinált mikrohullámú készülékben | |
Egyszerű ételek és gyorsételek | |
Csőben sült hagymaleves | 24 |
Gombaleves hajtogatott tésztasapkával | 24 |
Hagymaleves átsütve | 25 |
Sajtfelfújt | 26 |
Garnélafelfújt | 26 |
Sonkás tojásformácskák | 27 |
Paradicsomos sonkafelfújt | 27 |
Garnélával töltött édesköménygumó | 28 |
Paradicsom töltve | 28 |
Márványsajttal töltött gomba | 29 |
Pirítós banánnal és tonhallal | 30 |
Roquefortos pirítós körtével | 30 |
Töltött franciakenyér | 31 |
Gazdagon töltött kolbászkarika | 32 |
Szalonnás virsli grillezve | 32 |
Töltött kolbászfészkek | 33 |
Burgonyafészek gazdagon töltve | 33 |
Hajtogatott tésztatáskák juhsajttal töltve | 34 |
Sültkolbászos zsemle | 35 |
Halételek | |
Marguery nyelvhal | 38 |
Lepényhalfilé hollandi mártásban | 38 |
Ördöghal tejszínes zöldbors mártásban | 39 |
Spékelt ponty | 40 |
Fekete rombuszhal kapormártásban | 41 |
Fűszeres tengeri lazac spékelve | 42 |
Zöldséges vörössügér felfújt | 42 |
Tőkehal zöldségágyban | 43 |
Brokkolis vörössügér felfújt | 44 |
Paradicsomos kagylógratin | 45 |
Szalonnás pisztráng | 46 |
Rizlinges lazacpisztráng | 46 |
Foltos tőkehal mustáros mártásban | 47 |
Paradicsomos tőkehal tekercsek | 48 |
Haltekercsek sáfránymártásban | 48 |
Fogas sütve | 49 |
Gombával töltött tengeri fogas | 50 |
Hagymás makréla | 51 |
Currys hal gyümölccsel | 52 |
Paradicsompaprikás tengeri lazac | 52 |
Lazac zöldséggyökerekkel, hollandi mártásban | 53 |
Hús- és szárnyasspecialitások | |
Ropogós sertéssült | 56 |
Sült sertéscsülök sörrel | 56 |
Sertésdagadó spárgával | 57 |
Töltött borjúszegy | 58 |
Spenóttal töltött sült borjútekercs | 59 |
Szalonnás marhasült fűszernövényes töltelékkel | 60 |
Marhajhátszín berni mártásban | 61 |
Marhasült vörösboros mártásban | 62 |
Wellington bélszín | 63 |
Őzgerinc vörösáfonyával és körtével | 64 |
Vadnyúl comb tejszínes mártásban | 65 |
Sült báránylapocka fűszeres vörösboros mártásban | 66 |
Fűszeres báránycomb | 67 |
Gesztenyés libamell | 68 |
Szilvás kacsa Amagnac brandyvel | 68 |
Ürömfüves kacsa sütve | 69 |
Gyümölcsös pulykacomb sütve | 70 |
Pulykamell szőlővel | 71 |
Töltött csirke sütve | 72 |
Konyakos boros csirke | 73 |
Csirke sütve | 74 |
Currys csirke joghurtos mártásban | 74 |
Csirke csövespaprikával és peperonival | 75 |
Töltöttpaprika paradicsommártásban | 76 |
Töltött palacsinta átsütve | 77 |
Felfújtak, gratinok (csőben sültek) és köretek | |
Rizotto átsütve | 80 |
Rizsfelfújt gazdagon | 81 |
Ravioli sonkával átsütve, tejszínes mártásban | 82 |
Zöldséges tésztafelfújt | 83 |
Cannelloni spenóttal töltve | 84 |
Lasagne darálthússal és paradicsommártással | 85 |
Burgonya töltve | 86 |
Burgonyával töltött cukkini | 86 |
Csőben sült burgonya | 87 |
Spárga sajtmártásban, átsütve | 88 |
Sonkás télispárga felfújt | 89 |
Paradicsomos karfiolfelfújt | 90 |
Csőben sült kelbimbó | 91 |
Csőbel sült hagyma sonkával | 91 |
Padlizsán juhsajttal és paradicsommal töltve | 92 |
Moussaka padlizsánnal és darált bárányhússal | 93 |
Ratatouille átsütve | 94 |
Duvec | 95 |
Sós és édes tészták | |
Hagymás, gombás sütemény | 98 |
Sonkás brokkolilepény | 99 |
Tészta darálthússal és szalámival | 100 |
Palacsintatorta pikáns töltelékkel | 101 |
Halas spenóttorta | 102 |
Lorranni lepény | 103 |
Hagymatorta | 103 |
Sajttorta | 104 |
Sárgabarackos sajttorta | 104 |
Szőlő túrótorta | 105 |
Tojáslikőrtorta | 106 |
Fahéjas csokoládétorta | 107 |
Banános kókusztorta | 108 |
Meggytorta | 108 |
Diós-túrós almatorta | 109 |
Ribizlitorta habbal | 110 |
Körtetorta | 110 |
Málnatorta dióalappal | 111 |
Vörösboros sütemény | 112 |
Mogyorós sütemény | 112 |
Édes főételek és desszertek | |
Szilvafelfújt | 118 |
Túrófelfújt | 118 |
Mandulás palacsinta átsütve | 119 |
Meggyes piskóta | 120 |
Almás-banános kölesfelfújt | 120 |
Vegyes gyümölcsök morzsában | 121 |
Mandarinos rizsfelfújt | 122 |
Grízfelfújt | 122 |
Mazsolás almásrétes | 123 |
Máglyarakás | 124 |
Mascarpone-krémes alma | 124 |
Alma pongyolában | 125 |
Habos ananász | 126 |
Csőben sült sárgabarack | 126 |
Rebarbarás túrófelfújt | 127 |
Sültalma | 128 |
Amerikai almadesszert | 128 |
Túrófelfújt bogyósgyümölcs mártásban | 129 |
Őszibarack habcsókkal | 130 |
Narancsos grapefruit-gratin | 130 |
Körtefelfújt | 131 |
Fontos táblázatok | 132 |
A könyv tartalma A-tól Z-ig | 134 |