1.060.427

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pizza, lepény, quiche és társaik

Szerző
Szerkesztő
Szeged
Kiadó: Elektra Kiadóház
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Haspók
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 963-7053-50-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Pizza Margherita, Négy évszak pizza, tonhalas pizza, Capricciosa, Calzone, Quiche Lorraine vagy elzászi rakott lepény - ízlése szerint mindenki megtalálhatja a neki tetsző kedvenc tésztafélét. Ez a könyv a legjobb recepteket kínálja a klasszikus pizzák, rafinált lepények és torták, húsos és zöldséges rétesek, pikáns tészták és ízletes aprósütemények terén. Ezenkívül különböző érdekességeket tudhatunk meg az ételek eredetéről, a legfontosabb alapanyagokról és a helyes tészta készítésről. Praktikus szakácskönyv kipróbált receptekkel, sok színes képpel. Minden recepthez kalória- és tápanyagtáblázatot mellékelünk.

Tartalom

Honnan származik
a pizza?
Kultúrtörténeti háttér 4
Sokszínű pizzakínálat 6
Tésztafajták 8
Quiche és más lepények 10
Néhány szó a rétesről és
a leveles tésztáról 11
ízletes aprósütemények 12
Receptek
Pizzák 13
Lepények, quiche-ek
és torták 31
Pikáns lepények és rétesek 47
ízletes aprósütemények 77
Receptmutató 95
Impresszum 96

Eva Magin-Pelich

Eva Magin-Pelich műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Eva Magin-Pelich könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem