1.059.290

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Étlapminták

Előadók részére

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 40 oldal
Sorozatcím: Vendéglátó szakmunkás továbbképzés
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelent 450 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A hazai általános fejlődés folyamatából nem maradt ki vendéglátóiparunk sem. Az utóbbi években egyre több modern technikai felszereléssel, megváltozott technológiával, korszerű termelési és... Tovább

Előszó

A hazai általános fejlődés folyamatából nem maradt ki vendéglátóiparunk sem. Az utóbbi években egyre több modern technikai felszereléssel, megváltozott technológiával, korszerű termelési és értékesítési formában üzemelő vendéglátó üzlet létesült. A számottevő strukturális változás azonban, sajnálatos módon, nem jár együtt az ételválaszték korszerűsödésével. A hagyományosan szerkesztett étlapjaink nemcsak külső formájukban, hanem - ami ennél is fontosabb - belső tartalmukban is messze elmaradnak a korszerű táplálkozás követelményeitől. Márpedig a vendéglátóiparnak a lakosság egyre szélesebb körű ellátásán kívül, elsőrendű fontos feladata az is, hogy elősegítse a mainál sokkal egészségesebb, korunk táplálkozásélettani követelményeinek megfelelő étkezési szokások elterjedését.
Közhelynek számít már, de igazság, hogy az étlap, funkcióján túl, egyben az étterem tükre is. A jól szerkesztett, korszerű ételválasztékot kínáló étlapnak már a puszta elolvasása is étvágygerjesztő hatást kelt a vendégben. S ha az étlapszerkesztő napról-napra változatossá, hasonlóan ígéretessé tudja tenni az étlapját, az egyben üzletének egyik leghatásosabb reklámeszköze lesz. Vissza

Tartalom

Az étlapszerkesztő mai feladata 3
Étlapminta sorozatok 7
I., II. és III. osztályú éttermek szezonális étlapjai 7
Speciális vendéglők étlapjai 20
Közétkeztetési heti étlapok 30
Gyermekélelmezési heti étrendek 33
Üdülők heti étrendjei 34
Különleges és ünnepi étrendek 38
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem