kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Csepeli Krúdy Páholy |
---|---|
Kiadás helye: | Csepel |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 171 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 18 cm |
ISBN: | 963-9267-31-7 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. |
Nagymesteri köszöntő | 5 |
Így főzünk mi... | |
Becsei Dénes: Marhahúsleves Krúdy módra | 8 |
Százdi Antal: A húsleves dícsérete | 9 |
Orosz Ferenc: Nyírtassi töltött káposzta | 16 |
Takács József: Szabolcsi töltött káposzta ajakról | 20 |
Ringbauer János: Szarvaspecsenye Krúdy módra, vadászmártással | 25 |
Sárkány István: Kakaspörkölt podolini módra | 30 |
Sárkány István: Podolini kakaspörkölt | 31 |
Sárosi Miklós: Zöldséges bableves füstölt csülökkel | 39 |
S. Szabó Ferenc: Sólet füstölt libacombbal | 42 |
M. Hajtun Zsuzsa: Töltött dagadó és töltött csirke | 47 |
Vukovich Zoltán: Krúdy-féle csülök, pékné módra | 56 |
Budahelyi Tibor: Gulyáspörkölt budahelyi módra | 60 |
Csizmadia Károly: Borjúpörkölt | 62 |
Csőregh Éva: Hagymás pecsennye | 64 |
F. Berényi Zsóka: Francia zöldséges lecsó | 65 |
Gerhardt Ferenc: Pörkölthúsos tészta Grétinek módja szerént | 66 |
Mezei Anna: Rozmaringos csirkecomb | 67 |
Nagy Ferenc: Marhalábszárpörkölt | 68 |
Pálffy Katalin: Pálffy-pecsenye krúdysan | 69 |
Százdi Antal: Keménylebbencs | 70 |
Szemadám György: Krúdy-ebéd szemadám módra | 78 |
A Csepeli Krúdy Páholy alapszabálya | 81 |
Így főztek ők... | 90 |
Fűszerek, a bor, olajak, almaecet, a kenyér | 109 |
Mi módon | 131 |
Írók fakanállal | 135 |
Híres emberek ételei | 138 |
Császári étkek | 141 |
A francia módi | 144 |
Mit ne együnk | 150 |
Népek és étkek | 152 |
Sárkány István: Krizantém utcai libasült | 164 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.