1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Etikett és protokoll

Díszétkezések, fogadások

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 74 oldal
Sorozatcím: Vendéglátó szakmunkás továbbképzés
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

I. A társadalmi illem néhány alapszabálya. Magatartásformák
- Az illemszabályok kialakulása 2
- A viselkedés illemtana 4
- A felszolgálói etikett 10
II. Protokoll a vendéglátásban
- A protokolláris vendéglátás formái és szabályai 24
- Csoportos és díszétkezések előkészítése, terítés, felszolgálás 52
- Fogadások, bankettek /ültetett fogadások/, koktélpartik 53
III. Függelék
- Ültetési rendek sémái 64
- Társasétkezések könyve 66
- Különböző nagyságú rendezvények étel- és italválasztékának mintái 67
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem