kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 158 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-220-906-0 |
Megjegyzés: | Negyedik változatlan utánnyomás. Tankönyvi szám: 21919. |
Előételek | 3 |
Meleg előételek | 3 |
Zöldség- és főzelékfélékből készült előételek | 4 |
Tojáselőételek | 8 |
Tésztafélékből készült előételek | 12 |
Rizottók | 17 |
Húsokból és belsőségekből készült előételek | 18 |
Hideg előételek | 22 |
Összetett saláta- és főzelékfélék | 25 |
Gyümölcsfélék | 27 |
Tojásételek | 28 |
Pástétomok | 29 |
Galantinok | 30 |
Kocsonyák | 31 |
Húsfélék és felvágottak | 32 |
Vegyes ízelítők | 32 |
Szendvicsek | 34 |
Dísztálak | 35 |
Halételek | 38 |
Meleg halételek | 41 |
Édesvízi fehér húsú halakból készült ételek | 43 |
Édesvízi barna húsú halakból készült ételek | 45 |
Tengeri fehér húsú halakból készült ételek | 47 |
Tengeri barna húsú halakból készült ételek | 48 |
Vándorhalakból készült ételek | 49 |
Egyéb hidegvérű állatokból készült ételek | 49 |
Hideg halételek | 51 |
Marhahúsból készült ételek | 57 |
Bélszínből és hátszínből készült ételek | 58 |
Párolással készült marhahúsok | 64 |
Főzéssel előállított ételek | 68 |
Apróhúsból készült ételek | 69 |
Belsőségekből készült ételek | 72 |
Borjúhúsból készült ételek | 74 |
Egybesütéssel készült ételek | 74 |
Frissensültek készítése | 75 |
Belsőségek felhasználása | 77 |
Párolással és főzéssel előállított készítmények | 78 |
Sertéshúsból készült ételek | 82 |
Egybesült sertéshúsok | 82 |
Frissensült sertéshúsok | 84 |
Párolással és egyéb módon készült ételek | 86 |
Házi vegyes disznótoros | 92 |
Bárány- és ürühúsból készült ételek | 95 |
Egybesütéssel és egyéb módon készült bárányhús ételek | 96 |
Ürühúsból készült ételek | 99 |
Háziszárnyasból készült ételek | 101 |
Fehér húsú háziszárnyasok feldolgozása | 104 |
Sötét húsú háziszárnyasokból készített ételek | 107 |
Vadhúsból és vadszárnyasból készült ételek | 111 |
Vadnyúlból készült ételek | 112 |
Őzből készült ételek | 114 |
Szarvashúsból készült ételek | 115 |
Vaddisznóból készült ételek | 115 |
Vadszárnyasból készült ételek | 116 |
Tészták | 119 |
Gyúrt tészták | 120 |
Főtt tészták | 121 |
Főtt-sült tészták | 122 |
Burgonya tészták | 123 |
Kevert tészták | 124 |
Galuskák és egyéb kevert tészták | 124 |
Palacsinták | 125 |
Kelt tészták | 127 |
Omlós tészták | 129 |
Rétesek | 132 |
Vajastészták | 134 |
Égetett tészták | 137 |
Felfújtak és pudingok | 138 |
Frissen készített tészták | 141 |
Hideg krémek | 142 |
Felvert tészták | 143 |
Krémtöltelékek, torta- és süteménymázak | 147 |
Gyümölcskészítmények | 150 |
Fagylaltok és parfék | 151 |
Mártások, habok és öntetek | 153 |
Felhasznált irodalom | 156 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.