1.062.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ételkészítés technikája

A Vendéglátóipari Technikum III. osztálya számára

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 255 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal. Tankönyvi szám: 21 123.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Dr. Domokos Lászlóné

Dr. Domokos Lászlóné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Domokos Lászlóné könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ételkészítés technikája Ételkészítés technikája Ételkészítés technikája Ételkészítés technikája Ételkészítés technikája

A borító foltos, kopott, töredezett.

Állapot:
2.580 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba