kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Esély Kiadó és Kereskedelmi Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 608 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-8579-40-4 |
Megjegyzés: | Hatodik kiadás. |
Előszó | 5 |
A főzési műveletek magyarázata | 7 |
Levesek | 11 |
Levesbetétek | 75 |
Főzelékek | 89 |
Köretek | 112 |
Zöldséges egytálételek | 135 |
Egytálételek | 186 |
Szárnyasok | 248 |
Ürü- és bárányhúsok | 288 |
Borjúhúsok | 295 |
Marhahúsok | 307 |
Malachúsok | 338 |
Sertéshúsok | 342 |
Belsőségek | 391 |
Roston-, vagy nyársonsültek | 409 |
Vadhúsok | 417 |
Halak | 428 |
Különleges húsételek | 462 |
Tojásételek | 479 |
Palacsinták | 501 |
Főtt tészták | 515 |
Pástétomok-felfújtak | 540 |
Kukoricás ételek | 566 |
Mártások | 571 |
Főzési tanácsok | 581 |
Tárgymutató | 587 |