kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Gold Book Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Debrecen |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 163 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 18 cm |
ISBN: | 963-9437-50-6 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. |
Bevezetés | 7 |
Miért kell erősíteni? | 9 |
A súlyzós edzés mítoszai | 11 |
Összegzés | 12 |
Felkészülés | 13 |
Hol eddzünk? | 13 |
Motiválás | 13 |
Edzésfelszerelések | 15 |
Összegzés | 16 |
Formáljuk át testünket | 17 |
Az alma alkat | 18 |
A körte alkat | 20 |
A sovány testalkat | 23 |
Az atletikus testalkat | 25 |
Összegzés | 32 |
Minden, amit az izmokról tudni kell | 29 |
Hogyan válnak erősebbé az izmok? | 29 |
Mi a különbség az izomerő és az állóképesség között? | 30 |
Néhány ember izmai erősebbek, mint másoké? | 30 |
Izomrostok | 30 |
Összegzés | 32 |
Edzésmódszerek | 33 |
Mi a túlterheléses edzés? | 33 |
Mennyi szünetet kell hagynunk az edzések között? | 33 |
Honnan tudjuk, hogy az izmaink helyreálltak? | 34 |
Szabad súlyok vagy gépek? | 34 |
Alap edzésmódszerek | 36 |
Haladó edzésmódszerek | 38 |
Összegzés | 46 |
Testzsír | 47 |
Testzsír és fizikai teljesítmény | 47 |
Aerob edzés súlyzózó sportolóknak | 50 |
Összegzés | 53 |
Az izom üzemanyaga | 54 |
A szénhidrátszükséglet kiszámítása | 54 |
Pótlás | 55 |
A szénhidrát típusai | 56 |
A glikémiás index (GI) | 58 |
Szénhidrátfogyasztás edzés előtt | 60 |
Szénhidrátfogyasztás edzés alatt | 60 |
Összegzés | 61 |
Súlykezelés (1): Zsírégető program | 62 |
Diétás célok | 63 |
Erősítő edzés és súlykontroll | 63 |
Zsírvesztő stratégia | 64 |
Az összkalória nem egyenlő | 70 |
Diétázás és az anyagcsere mennyisége | 70 |
Jojó diéta | 71 |
Felkészülés a versenyekre | 72 |
Összegzés | 75 |
Súlykezelés (2): Testsúlynyerő program | 76 |
Mennyi súlygyarapodásra számíthatok? | 76 |
Milyen gyors súlygyarapodásra számíthatunk? | 77 |
Mennyit kell ennünk? | 77 |
Fehérjeszükséglet | 77 |
Fehérjetanácsok | 78 |
Hogyan elégítsük ki fehérjeszükségletünket? | 78 |
Fehérjefelesleg | 80 |
Az étkezés időzítése | 80 |
Összegzés | 81 |
Sportkészítmények | 82 |
Fehérje alapú készítmények | 82 |
Aminosav-készítmények | 82 |
Súlynyerő vagy táplálékpótló készítmények | 83 |
Szénhidrátkészítmények | 84 |
Tesztoszteronfokozók | 84 |
Kreatin | 85 |
Glutamin | 86 |
Vanadil-szulfát | 86 |
Króm | 87 |
Karnitin | 87 |
Koffein | 87 |
Összegzés | 88 |
Stretching és bemelegítés | 89 |
Miért stretchingeljünk? | 89 |
Hogyan nyúlnak meg az izmok? | 90 |
Hogyan kell nyújtani? | 90 |
Speciális nyújtások | 91 |
Edzéstechnikai tanácsok | 97 |
Miért nem sikeres a fejlődés? | 97 |
A lábunk | 100 |
Farizmok | 109 |
Hát | 114 |
Váll | 122 |
Mell | 127 |
Hasizmok | 133 |
Kar | 140 |
Vádli | 149 |
Étrendek | 154-163 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.