Kiadó: | VeloPress Kiadó-General Press Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 110 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-8268-01-8 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Győzetesek receptjei | |
Töltött nyúl Gina módra | 8 |
Kapros-gombás halpaprikás túrós sztrapacskával | 8 |
Boros nyúl vadász módra | 10 |
Pácolt falusi kacsamell | 10 |
Besameltorta | 12 |
Hétvezértokány | 14 |
Veronai metélt | 14 |
Meglepetésgombócok mexikói mártással | 16 |
Egzotikus tésztasaláta | 16 |
Busaszeletek győriesen | 18 |
Trikolór metéltkoszorú | 18 |
Csirkebecsinált kertész módra | 20 |
Mexikói csirkecomb | 20 |
Currys rizssaláta | 22 |
Töltött palacsinta kedvenc módra | 22 |
Paradicsomos tojásos gombafelfújt | 24 |
Borjúsült boros káposztával | 24 |
Bocitánc | 26 |
Paradicsomleves | 26 |
Szűzsült forró avokádómártásban | 28 |
Kínai palacsinta | 28 |
Olasz rakott palacsinta | 30 |
Bélszínjava erdész módra | 30 |
Rántott gombafejek madagaszkár módra | 32 |
Töltött karalábé | 32 |
Ormánsági felsál | 34 |
Lecsós szójapogácsák | 34 |
Zalai csülkös, babos káposzta | 36 |
Dorozsmai molnárponty | 36 |
Borjúcomb madagszkár mártással | 38 |
Sajtos zöldségtorta | 38 |
Mexikói karaj | 40 |
Bográcsgulyás | 40 |
Sertéssült kínai mártással | 42 |
Rákkoktél | 42 |
Rakott patisszon | 44 |
Szarvasgulyásleves | 44 |
Sült tofu zöldmártással | 46 |
Szekszárdi marhasült pikáns mártásokkal | 46 |
Vegetáriánus öröm | 48 |
Töltött paprika | 48 |
Kapros rakott cukkini | 50 |
Borjúpaprikás | 50 |
Petya bácsi kaftája | 52 |
Tűzdelt marhasült madagaszkár módra | 52 |
Csípős babtál | 54 |
Kínai csirke | 54 |
Zöldséges spárgalepény | 56 |
Ínyenc húsos palacsinta | 56 |
Mesterek receptjei | |
Pikáns kacsamáj | 60 |
Bombay halremek | 60 |
Bolognai rakott kel | 62 |
Új-zélandi pulykatokány | 62 |
Erdeki finomfalatok | 64 |
Tejszínes krémsajttal töltött őszibarack | 64 |
Szarvasszeletek Fekete-erdő módra | 66 |
Szecsuáni bevert tojás | 66 |
Currys-mazsolás csirkecomb | 68 |
Temesvári fogasszeletek | 68 |
Pulykarizottó | 70 |
Gemenci bélszín | 70 |
Ízek kardja | 72 |
Fogassalátával töltött narancs | 72 |
Bami Goreng | 74 |
Bélszín Sztorganoff módra | 74 |
Tyúkhúsleves banánpürével | 76 |
Szegedi nyúlsaláta | 76 |
Tűzdelt fácánmell mandulás vadászmártással | 78 |
Mexikói koszorú | 78 |
Kantoni pirított sertésvese | 80 |
Avokádókrémleves | 80 |
Vadnyúl mentamártásban | 82 |
Paradicsomos marhafartő | 82 |
Burgonyás parata | 84 |
Borjúérmék köntösben | 84 |
Magyaros halgombócleves | 86 |
Csirkés, sonkás lasagne | 86 |
Ku Lao Yu | 88 |
Szicíliai borjúérme | 88 |
Pentelei révészleves | 90 |
Gombás borjúbástya | 90 |
Ganapati húsos metélt | 92 |
Párolt tárkonyos báránycomb | 92 |
Vajaspástétom vadász módra | 94 |
Mexikói hátszinszelet fóliás burgonyával | 94 |
Csigaleves | 96 |
Bárányborda provanszi módon | 96 |
Tejszínes békacombok | 98 |
Mexikói ürütokány | 98 |
Zöldséges, rakott kelbimbó | 100 |
Magyaros bélszíntokány | 100 |
Padlizsán moussaka | 102 |
Tokaji szarvasfilé | 102 |
Andalúziai gazpacho | 104 |
Tehénpörkölt bendővel | 104 |
Kagylósaláta Marylin módra | 106 |
Ínyenc borjúérmék | 106 |
Zöldséges spárgalepény | 108 |
Hédervári galambleves | 108 |
Gulyásleves | 110 |
Töltött csirke | 110 |