kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 96 oldal |
Sorozatcím: | Szakmai Kiskönyvtár |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-701-514-0 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal. |
Mit kell tudni a gombákról? | 4 |
Mérges gombák | 6 |
Ehető gombák | 10 |
A gombák tartósítása | 17 |
Útmutató az ételek ekészítéséhez | 21 |
Levesek | 33 |
Hideg előételek | 37 |
Meleg előételek | 41 |
Halételek | 55 |
Húsételek | 60 |
Ízelítő a nemzetek konyháiból | 70 |
Mit kell tudni az erdei gyümölcsökről? | 83 |
A legfontosabb erdei gyümölcsfajok | 84 |
Gyümölcskészítmények | 85 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.