1.067.327

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erdélyi Konyha - Finom Falatok 2015/4.

Erdélyi Konyha gasztronómiai magazin - IV. évf. 4. (37.) szám

Szerző
Szerkesztő
Déva
Kiadó: Corvin Kiadó Kft.
Kiadás helye: Déva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Erdélyi Konyha-Finom Falatok
Kötetszám: 37
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. A folyóiratba kötött, Skandi Falatok című keresztrejtvény melléklettel. További szerzők a folyóiratban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Színezzük az ízeket!
A színek óriási szerepet töltenek be életünkben. Az ételek színe nem a véletlen műve, a kellemes vizuális ingerek mellett terápiás értékükre is utal. A táplálkozási... Tovább

Előszó

Részlet:
Színezzük az ízeket!
A színek óriási szerepet töltenek be életünkben. Az ételek színe nem a véletlen műve, a kellemes vizuális ingerek mellett terápiás értékükre is utal. A táplálkozási szakértők szerint minden, ami piros, védelmet nyújt a szívnek, a narancssárga élelmiszerek óvják a bőrt és a szemet, a sárga étkek segítenek a depresszió elleni küzdelemben, a zöldek csökkentik a vércukorszintet, és kezelik a vérszegénységet, a kékek tartalmazzák a legtöbb antioxidánst, a lilák védik a májat. Színezzünk hát! Ebben a lapszámban olyan ételek receptjeit kínáljuk, amelyek erre kínálnak alternatívákat. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem