1.045.722

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erdélyi Konyha - Finom Falatok 2013/10.

Erdélyi Konyha gasztronómiai magazin - II. évf. 10. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Corvin Kiadó Kft.
Kiadás helye: Déva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: Erdélyi Konyha-Finom Falatok
Kötetszám: 10
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. További szerzők a folyóiratban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó


ZAMATOS LEVESEK
Hozzávalók (4 személyre):
25 dkg kelbimbó, 2 sárgarépa, 1 hagyma, 4 csirkeszámy, 1 fej hagyma, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt, 1 csokor ka- ; bors.
Elkészítése: « ^ /
A... Tovább

Előszó


ZAMATOS LEVESEK
Hozzávalók (4 személyre):
25 dkg kelbimbó, 2 sárgarépa, 1 hagyma, 4 csirkeszámy, 1 fej hagyma, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt, 1 csokor ka- ; bors.
Elkészítése: « ^ /
A csirkeszámyakat megmossuk, hajlásnál kettévágjuk és hideg vízben főni tesz-^.szük, majd a keletkező habját szűrőkanállal leszedjük. Egy másik edényben a I felforrósított olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a karikára vágott sárgarépát, majd amikor a leves már nem habos, hozzáadjuk. Megsózzuk, meg-jí szórjuk kevés őrölt borssal és puhára főzzük. Közben hozzáadjuk a félbevágott kelbimbót is. A lisztet csomómentesen elkavarjuk egy kevés vízzel és behabarjuk vele a levest. Hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, kevés ecetet és kiforraljuk. Tálaláskor tejfölt is adhatunk mellé.
.¦i-'iíi''? Kálmán Adél

Vissza

Tartalom


E SZAMUNKBAN TERITEKEN
Zamatos levesek 6
Minden nap ünnep 12
Fő az egészség
Káposzta, káposzta.
Ugyanaz másképp
Édes élet, desszertek mindenkinek 38
Frappáns megoldások, különleges finomságok 42-48
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Erdélyi Konyha - Finom Falatok 2013/10. Erdélyi Konyha - Finom Falatok 2013/10. Erdélyi Konyha - Finom Falatok 2013/10. Erdélyi Konyha - Finom Falatok 2013/10.
Állapot:
880 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba