1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erdélyi finomságok könyve

Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 143 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-244-881-7
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A mintegy kétszáz ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és roston sütés, a bográcsban főzés fortélyait. A méltán híres tárkonyos levestől a vinettekrémen át az ordás palacsintáig a legváltozatosabb erdélyi finomságokkal, húsos és zöldséges különlegességekkel, egytálasokkal, klasszikus édességekkel gazdagíthatjuk a vasárnapi ebédek vagy a hétköznapi vacsorák választékát.
A székely-csángó származású szerző több évtizedes gyűjtőmunkája eredményeképpen állt össze a kulináris élvezeteket ígérő könyv A székelyhídi tanárember az erdélyi Sziget-hegységben, Székelyföldön, a Keleti- és Déli-Kárpátokban tett barangolásai során a táj szépsége mellett a „gyomorészeti" örömökben is nagy kedvét lelte. Mindig kereste a helyi ételeket és jellegzetes recepteket, így született meg az erdélyi székely, magyar, csángó, román, valamint a partiumi, érmelléki... Tovább

Fülszöveg

A mintegy kétszáz ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és roston sütés, a bográcsban főzés fortélyait. A méltán híres tárkonyos levestől a vinettekrémen át az ordás palacsintáig a legváltozatosabb erdélyi finomságokkal, húsos és zöldséges különlegességekkel, egytálasokkal, klasszikus édességekkel gazdagíthatjuk a vasárnapi ebédek vagy a hétköznapi vacsorák választékát.
A székely-csángó származású szerző több évtizedes gyűjtőmunkája eredményeképpen állt össze a kulináris élvezeteket ígérő könyv A székelyhídi tanárember az erdélyi Sziget-hegységben, Székelyföldön, a Keleti- és Déli-Kárpátokban tett barangolásai során a táj szépsége mellett a „gyomorészeti" örömökben is nagy kedvét lelte. Mindig kereste a helyi ételeket és jellegzetes recepteket, így született meg az erdélyi székely, magyar, csángó, román, valamint a partiumi, érmelléki finomságok receptjeit tartalmazó kötet. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Bordás Mihály

Bordás Mihály műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bordás Mihály könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Erdélyi finomságok könyve Erdélyi finomságok könyve Erdélyi finomságok könyve
Állapot:
2.940 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba