1.064.038

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erdélyi ételek

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím: Receptéka
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az erdélyi ételek e válogatott kis gyűjteménye- amelynek ihletője Kővi Pál: Erdélyi lakoma c. gasztronómiai könyve - jól példázza, hogyan lehet a mindennapok egyszerű élelmiszereiből ízletes ételeket készíteni. Az erdélyi konyha az ott élő etnikum sokszínűségéből táplálkozva, a fűszerek sokaságát felvonultatva a majoránna, a csombor, a bazsalikom, a kömény, a bors, a babérlevél, a szerecsendió, szegfűbors segítségével finom ízes, egységes ételeket varázsol asztalunkra, amelyről a savanykás sűrű tejföl sem hiányozhat.
A mindenütt megtermő és beszerezhető alapanyagok egyszerű készítési módok, erdélyi őseink tapasztalatai és szokásai. Ezt elherdálni oktalanság, különösen amikor létkérdéssé vált a hogyan tovább. Hogyan változtassuk egyoldalú és egészségtelen étkezési szokásaink? Nem kell mást tennünk, nyúljunk vissza a régi forráshoz, amit annyi korszakon át Erdély földjén a tapasztalat és ízlés összeválogatott.

Kövi Pál

Kövi Pál műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kövi Pál könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Erdélyi ételek Erdélyi ételek Erdélyi ételek Erdélyi ételek
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba