1.062.184

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Enzim táplálkozás

Kulcs a fiatalság megőrzéséhez és az élet meghosszabbításához

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budakeszi
Kiadó: Mandala-Véda Könyvkiadó
Kiadás helye: Budakeszi
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 235 oldal
Sorozatcím: Élőételek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-9436-59-6
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Mitől öregszünk, és mi hiányzik modern étrendünkből, ami miatt olyan könnyen esünk degeneratív betegségek áldozatául? Az ételek mely természetes elemei jelenthetik a kulcsot az élet meghosszabbításához? Sok egyéb mellett ezeket a lenyűgöző kérdéseket feszegeti ez a fontos és időszerű könyv.
Amikor fiatalok vagyunk, a belsőleg, magunk termelte enzimek sejtmegújító hatásának köszönhetően szépek vagyunk, üdék és energikusak. Enzimeink támogatják a gyors növekedést és többnyire segítenek kivédeni a súlyos betegségeket is. De korunk előrehaladtával belső enzimjeink kifogynak. Enzim-energiánk nagy részét meggondolatlanul elpazaroljuk életünk során. Az a szokás, hogy az ételt megfőzzük és vegyi anyagokkal feldolgozva esszük, valamint az alkohol, kábítószerek és az egészségtelen ételek fogyasztása iszonyatos mennyiségű enzimet von el a véges készletből. Hacsak nem teszünk ez ellen, emésztő és betegségelhárító képességünk gyengül, ami akkut egészségügyi panaszokhoz, elhízáshoz és krónikus... Tovább

Fülszöveg

Mitől öregszünk, és mi hiányzik modern étrendünkből, ami miatt olyan könnyen esünk degeneratív betegségek áldozatául? Az ételek mely természetes elemei jelenthetik a kulcsot az élet meghosszabbításához? Sok egyéb mellett ezeket a lenyűgöző kérdéseket feszegeti ez a fontos és időszerű könyv.
Amikor fiatalok vagyunk, a belsőleg, magunk termelte enzimek sejtmegújító hatásának köszönhetően szépek vagyunk, üdék és energikusak. Enzimeink támogatják a gyors növekedést és többnyire segítenek kivédeni a súlyos betegségeket is. De korunk előrehaladtával belső enzimjeink kifogynak. Enzim-energiánk nagy részét meggondolatlanul elpazaroljuk életünk során. Az a szokás, hogy az ételt megfőzzük és vegyi anyagokkal feldolgozva esszük, valamint az alkohol, kábítószerek és az egészségtelen ételek fogyasztása iszonyatos mennyiségű enzimet von el a véges készletből. Hacsak nem teszünk ez ellen, emésztő és betegségelhárító képességünk gyengül, ami akkut egészségügyi panaszokhoz, elhízáshoz és krónikus betegségekhez vezethet. Sokan öregszenek idő előtt, vagy halnak meg középkorúan, kik visszaéltek enzimeikkel.
A nyers étrend Dr. Howell több mint ötven évnyi kutatómunkáját és kísérleteit összegzi. A szerző elárulja, hogyan takarékoskodhatunk enzimjeinkkel, hogy fenntartsuk a belső egyensúlyt. Ahogy testünk visszanyeri erejét és életenergiáját, annál inkább fenn tudjuk tartani a normális testsúlyunkat, le tudjuk győzni a betegségeket és elő tudjuk segíteni saját gyógyulásunkat. Vissza

Tartalom

Előszó a magyar kiadáshoz8
Előszó11
Bevezető13
Bevezetés az enzimdús táplálkozás elméletébe21
A táplálék-enzimek életet adnak39
Az enzimek belső élete59
Két jelentős felfedezés85
A végzetes technológia113
Hogyan fordítsuk az enzimeket a magunk hasznára149
Amit nem tudunk a nyers ételekről177
Az életmentő enzimek: a böjtölés titka191
Vegyük a lipázt a szívünkre213
Függelék229

Dr. Edward Howell

Dr. Edward Howell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Edward Howell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem