1.062.184

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Entertaining the Finnish Way - a Feast for the Eye

Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Helsinki
Kiadó: Wsoy
Kiadás helye: Helsinki
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 951-0-11293-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A new style in cook books which is alsó a guide to attractive table setting • Entertaining the Finnish Way - a Feast for the Eye is a book for all who want to serve traditional Finnish foods in an up-to-date fashion. The recipes are easy to follow and the dishes are presented in a simple, unpretentious manner. • The meals are based on the changes of the seasons. The delicacies of summer and autumn, the traditional foods served at Christmas time and Easter. • The menüs have been planned for ten people at least. Buffets are the best way of serving a large number of guests and the recipes can easily be changed according to the number of guests invited. Good planning is half the task. • Entertaining the Finnish Way - a Feast for the Eye differs from other cook books in that it is alsó an illustrated guide to creating attractive table settings. The eating and serving dishes are Finnish design and all the table settings are illustrated in color to give you plenty of inspiration for your... Tovább

Fülszöveg

A new style in cook books which is alsó a guide to attractive table setting • Entertaining the Finnish Way - a Feast for the Eye is a book for all who want to serve traditional Finnish foods in an up-to-date fashion. The recipes are easy to follow and the dishes are presented in a simple, unpretentious manner. • The meals are based on the changes of the seasons. The delicacies of summer and autumn, the traditional foods served at Christmas time and Easter. • The menüs have been planned for ten people at least. Buffets are the best way of serving a large number of guests and the recipes can easily be changed according to the number of guests invited. Good planning is half the task. • Entertaining the Finnish Way - a Feast for the Eye differs from other cook books in that it is alsó an illustrated guide to creating attractive table settings. The eating and serving dishes are Finnish design and all the table settings are illustrated in color to give you plenty of inspiration for your own parties. Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem