1.062.356

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Encyclopedia of Chinese & Oriental Cookery

Szerző

Kiadó: Black Cat
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 542 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 14 cm
ISBN: 0-7481-0090-3
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


ENCYCLOPEDIA OF
CHINESE
and ORIENTAL
COOKERY
Packed with more than 300 tested recipes, this comprehensive cookery book presents the authentic dishes of the great Oriental cuisines in a new and original way - by cooking techniques.
Jennifer Brennan, author of the highly acclaimed Thai Cooking, guides you through the basic techniques used in all Far Eastern kitchens - soup making, stir-frying, deep-frying, currying, simmering, barbecuing and noodle making - and demonstrates how they are applied in the cuisines of China, India, Indonesia, Japan, Korea, Malaysia, the Philippines, Thailand and Vietnam. For example, when you have learned the techniques of making deep-fried delicacies and the basic Asian fritter, you can embark on such dishes as Philippine deep-fried stuffed crabs, Peking duck, Vietnamese fried fish toasts, Japanese vegetable or shrimp tempura, and any number of personal variations.
All these recipes can be made with ingredients that are widely available, or whh... Tovább

Fülszöveg


ENCYCLOPEDIA OF
CHINESE
and ORIENTAL
COOKERY
Packed with more than 300 tested recipes, this comprehensive cookery book presents the authentic dishes of the great Oriental cuisines in a new and original way - by cooking techniques.
Jennifer Brennan, author of the highly acclaimed Thai Cooking, guides you through the basic techniques used in all Far Eastern kitchens - soup making, stir-frying, deep-frying, currying, simmering, barbecuing and noodle making - and demonstrates how they are applied in the cuisines of China, India, Indonesia, Japan, Korea, Malaysia, the Philippines, Thailand and Vietnam. For example, when you have learned the techniques of making deep-fried delicacies and the basic Asian fritter, you can embark on such dishes as Philippine deep-fried stuffed crabs, Peking duck, Vietnamese fried fish toasts, Japanese vegetable or shrimp tempura, and any number of personal variations.
All these recipes can be made with ingredients that are widely available, or whh the unique substitutes created by the author.
Continued on back flap Vissza

Tartalom


Vissza

Jennifer Brennan

Jennifer Brennan műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jennifer Brennan könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem