kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Alexandra Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Pécs |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 32 oldal |
Sorozatcím: | A La Carte |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-367-236-8 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bevezetés a keleti konyhaművészetbe | 2 |
Zöldséges csirke gyömbérrel | 4 |
Fűszeres csirke | 4 |
Gombás-pórés bárány | 6 |
Fűszeres marhahús zöldségekkel | 6 |
Édes-savanyú sertéshús | 8 |
Sült gambas | 10 |
Zöldséges garnélarák | 10 |
Sült tojás hat finomsággal | 12 |
Főtt rizs sonkával és tojással | 14 |
Tojásos leves | 14 |
Csípős thaiföldi garnélarák | 16 |
Thaiföldi húsgombócok | 16 |
Nasi Goreng | 18 |
Olajban sült hal | 20 |
Uborkasaláta | 20 |
Sült sertéshúsérmék | 22 |
Főtt tojás chiliszószban | 22 |
Csirkehússal töltött padlizsán | 24 |
Tempura garnélarákból | 24 |
Darált, fűszeres marhahús | 26 |
Hagymás-tejfölös spenót | 26 |
Indiai halcurry | 28 |
Fűszeres padlizsánpástétom | 30 |
Mangókrém | 30 |
Gyümölcsös fánk | 32 |