kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Korona Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 222 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 25 cm x 25 cm |
ISBN: | 963-9589-31-4 |
Megjegyzés: | Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. |
Előételek és ínycsiklandozó falatkák | |
Pirított kenyér kukoricalisztből | 19 |
Bundás mozzarella (Mozzarella kocsiban) | 20 |
Sonkás füge | 21 |
Egyszerű előételek | 22 |
Sonka sárgadinnyével | 22 |
Mozzarella paradicsommal | 24 |
Olajos pirítós (Bruschetta) | 24 |
Kaviáros bab | 25 |
Klasszikus nápolyi pizza | 26 |
Olajban sült nápolyi pizzácskák | 29 |
Parasztos pizza | 30 |
Spárgatorta | 32 |
Nápolyi rántotta | 34 |
Rántották | 35 |
Áztatott kenyér | 38 |
Gazdag saláta | 41 |
Levesek | |
Lencseleves | 45 |
Zöldségleves | 46 |
Zöldbab csülökkel | 49 |
Leves rizzsel, burgonyával és babbal | 51 |
Tészta babbal | 52 |
Lóbableves | 54 |
Tönkölybúzaleves csülökkel | 56 |
Zabpehelyleves | 58 |
Tészták | |
A tészta alapszabályai | 63 |
Frissen gyúrt tészta | 65 |
Paradicsomos hússzelet | 66 |
Ragu nápolyi módra | 71 |
A ragu szertartása | 73 |
Tészta gorgonzolakrémmel | 74 |
Spagetti egyszerű paradicsomszósszal | 75 |
Spagetti nyers paradicsommal | 76 |
Spagetti ajókakrémmel | 78 |
Bucatini amatriciana módra | 79 |
Bucatini szénégető módra | 80 |
Linguine Sophia-szósszal | 84 |
Trenette genovai mártással (pestóval) | 86 |
Cukkinis tagliatelle | 88 |
Citromos spagetti | 89 |
Penne rosszlány módra | 90 |
Fekete kagylós spagetti | 91 |
Rizs és puliszka | |
A rizs alapszabályai | 95 |
Rizibizi | 96 |
Genfi rizottó | 97 |
Rizottó spárgával és sajttal | 98 |
Rizs grófi módra | 100 |
Gombás rizottó | 102 |
Rizottó lencsével | 104 |
Rizottó milánói módra | 106 |
A puliszka alapszabályai | 107 |
Parmezános puliszka | 108 |
Vajas, parmezános puliszka | 109 |
Húsok | |
Sült borjú | 113 |
Borjú pizzasütő módra | 114 |
Borjúpörkölt | 116 |
Falusi húsétel | 118 |
Saltimbocca | 120 |
Tepsis borjú | 121 |
Fasírt Livia módra | 123 |
Húsos fasírt | 125 |
Rostélyos vesepecsenye | 126 |
Carpaccio | 128 |
Bárány "Bella Napoli" módra | 129 |
Részeges bárány | 132 |
Sült bárány | 133 |
Ropogós csirkesült | 136 |
Emiliai kappan | 138 |
Fűszeres házinyúl | 140 |
Halak | |
A tőkehal alapszabályai | 145 |
Tőkehalsaláta | 146 |
Tőkehal grillezve | 148 |
Friss tonhal gombával | 149 |
Nyelvhalszeletek tojásos öntettel | 151 |
Szardínia kerti poszáta módra | 152 |
Flambírozott hal | 153 |
Karácsonyi tengeri süllő | 154 |
Majonéz | 158 |
Tengeri rablóhús | 161 |
Rumos languszta | 162 |
Zöldségek | |
Pármai padlizsán | 167 |
Serpenyős padlizsán | 171 |
Padlizsán szicíliai módra | 172 |
Mozzarella és padlizsán nyárson sütve | 174 |
Burgonyatorta | 175 |
Burgonyapüré | 176 |
Burgonyakrokett | 177 |
Mama paprikája | 179 |
A fokhagyma: öröm és gyötrelem | 182 |
Spenót szerzetes módra | 183 |
Articsóka zsidó módra | 184 |
Articsóka római módra | 186 |
A hamisíthatatlan konyha | 188 |
Endíviasaláta ajókával | 190 |
A "szeszélyes" konyha | 192 |
Fodros saláta | 194 |
Édességek | |
Négynegyed | 199 |
Piskóta | 200 |
Nápolyi torta | 202 |
Túrótorta | 204 |
Tiramisú | 207 |
Vaníliakrém | 209 |
Sült banán | 210 |
Gesztenyepuding | 211 |
Borsodó (Zabaione) | 212 |
Jégbehűtött görögdinnye | 214 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.