1.062.389

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ájurvédikus receptek nőknek

Kulináris gyógymódok az egyensúly megteremtéséhez

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 197 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-507-522-5
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Merülj el a kulináris gyógyulás világában az ájurvéda segítségével, és erősítsd meg női energiáidat!
Ez a nőknek szóló, könnyen értelmezhető ájurvédakönyv az étetek gyógyító hatásának ősi bölcsességét és erejét használja fel receptekkel, menükkel és a dosha-egyensúlyhiányok és gyakori betegségek kulináris gyógymódjaival.
Az Indiában több mint ötezer éve gyakorolt ájurvéda az egészségmegőrzés valóságos kézikönyve a kiegyensúlyozott energia és a női jóllétet befolyásoló betegségek enyhítésére.
Emlly L Glaser okleveles ájurvéda-szakértő közérthető módon osztja meg Ismereteit az olvasókkal erről a holisztikus gyógymódról - útmutatást ad arról, hogyan lehet az ájurvédát integrálni a gyógyulás és a kiegyensúlyozott élet felé vezető úton. Az ájurvéda időtlen bölcsességének ereje - írja Glaser - a konyhában és abban rejlik, amit a testünknek adunk. Minden étkezés lehetőség arra, hogy az ételt gyógyszerként alkalmazzuk, és ha így teszünk, az ájurvédikus főzés megoldást kínál az... Tovább

Fülszöveg


Merülj el a kulináris gyógyulás világában az ájurvéda segítségével, és erősítsd meg női energiáidat!
Ez a nőknek szóló, könnyen értelmezhető ájurvédakönyv az étetek gyógyító hatásának ősi bölcsességét és erejét használja fel receptekkel, menükkel és a dosha-egyensúlyhiányok és gyakori betegségek kulináris gyógymódjaival.
Az Indiában több mint ötezer éve gyakorolt ájurvéda az egészségmegőrzés valóságos kézikönyve a kiegyensúlyozott energia és a női jóllétet befolyásoló betegségek enyhítésére.
Emlly L Glaser okleveles ájurvéda-szakértő közérthető módon osztja meg Ismereteit az olvasókkal erről a holisztikus gyógymódról - útmutatást ad arról, hogyan lehet az ájurvédát integrálni a gyógyulás és a kiegyensúlyozott élet felé vezető úton. Az ájurvéda időtlen bölcsességének ereje - írja Glaser - a konyhában és abban rejlik, amit a testünknek adunk. Minden étkezés lehetőség arra, hogy az ételt gyógyszerként alkalmazzuk, és ha így teszünk, az ájurvédikus főzés megoldást kínál az egészségünk kézben tartásához, miközben az ételek a mindennapi élet követelményeinek is megfelelnek.
Fedezd fel az ételek gyógyító erejét az ájurvédában rejlő holisztikus tudás elsajátításával:
Holisztikus alapismeretek: ismerd meg az ájurvéda alapelveit (váta, pitta és kapha), mérd fel az egyedi felépítésedet és bármilyen fennálló dosha-egyensúlyhiányodat, ennek segítségével személyre szabhatod a tökéletes étrendet.
Egyszerű, szezonális receptek és menük, amelyek kifejezetten a te egyedi energetikai egyensúlyodhoz alkalmazkodnak.
Ételek és gyógymódok a női egészségügyi problémák enyhítésére: a hőhullámoktól és a menstruációs görcsöktől kezdve az álmatlanságon át a migrénes fejfájásig a nőket érintő egészségügyi problémák széles skálájára találhatsz enyhülést
Építsd fel a saját ájurvédakonyhádat és kulináris házi patikádat, és illeszd be a benne rejlő tudást a mindennapi életedbe. Engedd, hogy a saját magadra főzés az öngondoskodás kreatív kifejezése legyen a gyógyulásod során. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Emily L. Glaser

Emily L. Glaser műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Emily L. Glaser könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem