1.061.441

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Japanese Cooking

The traditions, techniques, ingredients and recipes

Szerző
Szerkesztő
London
Kiadó: Hermes House
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 24 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


T
I
JAPANESE
• Explore the rich history and traditions of Japanese food preparation, cooking and presentation
• Enter the wide and wonderful world of ingredients in the Japanese kitchen
• Everything you need to know about Japanese cooking equipment and utensils, from steamers and rice cookers to sushi rolling mats and tempura fryers
• Experience and enjoy the simple, elegant and delicious culinary delights of Japan, such as sushi, sashimi, miso soups, noodles, tofu, tempura and much, much more

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem