1.062.617

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Édes meglepetések

Karamellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok és cukormassza - a legegyszerűbbektől a legrafináltabb desszertekig

Szerző
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-9974-81-4
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze
Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkált idéző édességek titkáról. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás kötetben.
* A cukorka- és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák
* Lépésről-lépésre a selyemcukorka nyújtása, a trüffelek formázása vagy a krémes csokicsészék töltése, és még sok minden más
* Több mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza
* Mentőötletek arra az esetre, ha netán valami nem sikerülne elsőre
* Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és a legdivatosabb alapanyagok felhasználásával
* Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még... Tovább

Fülszöveg


Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze
Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkált idéző édességek titkáról. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás kötetben.
* A cukorka- és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák
* Lépésről-lépésre a selyemcukorka nyújtása, a trüffelek formázása vagy a krémes csokicsészék töltése, és még sok minden más
* Több mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza
* Mentőötletek arra az esetre, ha netán valami nem sikerülne elsőre
* Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és a legdivatosabb alapanyagok felhasználásával
* Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak legyenek, és az ajándékozás se okozzon többé már fejtörést
Ennek a könyvnek ott a helye minden édességimádó hobbicukrász konyhájában 1 Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Elizabeth LaBau

Elizabeth LaBau műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Elizabeth LaBau könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem