1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszerízesítés

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 39 oldal
Sorozatcím: Technikumi szakköri füzetek
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tankönyvi száma: 5007/383. Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. Megjelent 760 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az élelmiszerek élvezeti értéke1
Az élelmiszerek élvezeti értékének jelentősége2
Illat, aroma, zamat4
Az ízérzetek osztályozása5
Az íz- és zamatanyagok eredete6
Ízesítés és ízszerelés7
Az étvágy; az ízesítés célja8
Élelmiszereink ízesítő, zamatosító szerves vagyületei és vizsgálatuk9
Az ízesítő, zamatosító anyagok9
A mesterséges ízesítők felosztása jellemző alkatrészük szerint10
Az ízesítő és zamatanyagok vizsgálata12
Fizikai vizsgálatok12
Kémiai vizsgálatok14
Az egyes ízesítő, zamatosító vegyületek jellemzői, előfordulása, előállítása, felhasználása18
Esszenciák laboratóriumi előállítása32
Felhasznált irodalom38
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem