1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszerismeret II.

A vendéglátóipari szakközép- és szakmunkásképző iskolák számára

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 287 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-16-1954-0
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Tankönyvi szám: 21436/2.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Állati eredetű élelmiszerek
Állati eredetű étkezési zsiradékok5
A hús és a húsfeldolgozó ipar terméke11
A baromfi és a baromfi-feldolgozóipar termékei42
A hal és halfeldolgozó ipar termékei48
Vadon élő állatok61
Tojás66
A tej és feldolgozásának termékei74
Élvezeti szerek
Italok109
Alkoholtartalmú italok109
Bor
Sör
Szeszesital-ipari készítményei172
Pálinkák
Likőrök
Alkoholmentes italok188
Gyümölcs és zöldséglevek
Szörpök
Szénsavas üdítőitalok
Fűszerek és ízesítőszerek199
Fűszerek200
A fűszerek jellemzése203
Ízesítőszerek223
Koffeintartalmú élvezeti szerek232
Kávé232
Tea247
Értelmező kisszótár259
Felhasznált és ajánlott irodalom281
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem