kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 424 oldal |
Sorozatcím: | Felsőfokú Élelmiszeripari Technikumi jegyzet |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 49 568. Fekete-fehér ábrákkal, kihajtható melléklettel. |
A műveletek szerepe és fontossága | 3 |
Dimenziók szerepe és fontossága. A dimenziók rendszere | 6 |
Hasonlóság és dimenzióanalízis | 22 |
Hasonlóság és modellezés | 22 |
Dimenzionálanalízis | 29 |
Anyag- és energiamérlegek | 43 |
Anyagmérlegek | 43 |
Energiamérlegek | 44 |
A szürés müvelete | 54 |
A centrifugálás művelete | 68 |
A keverés művelete | 81 |
Nem-newtoni folyadékok áramlási viszonyai | 104 |
A hőátbocsátás készülékeinek méretezése | 123 |
Extakció | 184 |
Lepárlás (desztilláció) | 207 |
Adszorpció, abszorpció és ioncsere | 224 |
Klimaberendezések számítása | 247 |
Szárítás | 265 |
Jegyzőkönyvminták laboratóriumi mérésekhez | 308 |
Függelék (táblázatok, nomogrammok) | 337 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.