1.045.442

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszeripari műveletek, praktikumok

Szerző
Lektor

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 424 oldal
Sorozatcím: Felsőfokú Élelmiszeripari Technikumi jegyzet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tankönyvi száma: 49 568. Fekete-fehér ábrákkal, kihajtható melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A műveletek szerepe és fontossága3
Dimenziók szerepe és fontossága. A dimenziók rendszere6
Hasonlóság és dimenzióanalízis22
Hasonlóság és modellezés22
Dimenzionálanalízis29
Anyag- és energiamérlegek43
Anyagmérlegek43
Energiamérlegek44
A szürés müvelete54
A centrifugálás művelete68
A keverés művelete81
Nem-newtoni folyadékok áramlási viszonyai104
A hőátbocsátás készülékeinek méretezése123
Extakció184
Lepárlás (desztilláció)207
Adszorpció, abszorpció és ioncsere224
Klimaberendezések számítása247
Szárítás265
Jegyzőkönyvminták laboratóriumi mérésekhez308
Függelék (táblázatok, nomogrammok)337
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem