A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Fülszöveg
Az élelmiszeripari műveletek többé-kevésbé kapcsolódnak a vegyipari műveletekhez, az anyag azonban, amivel dolgoznak, azaz az élelmiszer alapvetően más, mint a vegyiparban használatos anyagok. Ez a jellegzetesség határozza meg az élelmiszeripari műveletek paramétereit és a gépek méreteit, és ezek a tudnivalók vannak egységes rendszerbe foglalva a kéziratban.
A könyv ismerteti a hőtani, az áramlástani és a fizikai-kémiai alapfogalmakat. Műveletenként tárgyalja a berendezéseket, a fejlesztési tendenciákat, az egyszerűbb művelettani számítások alapelveit, elég sok anyagállandóval és néhány mintapéldával kiegészítve.
A szerzők a művelettan három nagy fejezetét: az impulzus-, a hő- és az anyagátadást olyan mélységben mutatják be, amire eddig nem volt példa a szakirodalomban. A móltört, tömegtört stb. bevezetésével, ami túllép a megszokott mértékegységek alkalmazásán, szintén a legkorszerűbb művelettani szemléletről tesznek tanúbizonyságot. Több évtizedes hiányt pótol, hogy tudományos...
Tovább
Fülszöveg
Az élelmiszeripari műveletek többé-kevésbé kapcsolódnak a vegyipari műveletekhez, az anyag azonban, amivel dolgoznak, azaz az élelmiszer alapvetően más, mint a vegyiparban használatos anyagok. Ez a jellegzetesség határozza meg az élelmiszeripari műveletek paramétereit és a gépek méreteit, és ezek a tudnivalók vannak egységes rendszerbe foglalva a kéziratban.
A könyv ismerteti a hőtani, az áramlástani és a fizikai-kémiai alapfogalmakat. Műveletenként tárgyalja a berendezéseket, a fejlesztési tendenciákat, az egyszerűbb művelettani számítások alapelveit, elég sok anyagállandóval és néhány mintapéldával kiegészítve.
A szerzők a művelettan három nagy fejezetét: az impulzus-, a hő- és az anyagátadást olyan mélységben mutatják be, amire eddig nem volt példa a szakirodalomban. A móltört, tömegtört stb. bevezetésével, ami túllép a megszokott mértékegységek alkalmazásán, szintén a legkorszerűbb művelettani szemléletről tesznek tanúbizonyságot. Több évtizedes hiányt pótol, hogy tudományos magyarázatot adnak a szorpciós izotermákról, a nedvességkötés formáiról, a zsugorodásról, a repedések, feszültségek kialakulásáról.
Vissza
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.