1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszerfeldolgozás a nagyüzemekben

A Mezőgazdasági Szövetkezetek és Állami Gazdaságok vezetőinek tapasztalatcsere füzete

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó 1
Furulyás János: Hasznos az üzemnek, hasznos a népgazdaságnak 5
Dr. Nyerges János: Kiépítettük a gyümölcstermelés, feldolgozás és értékesítés teljes vertikumát 12
Kiss P. László: Árumentés, választékbővítés, foglalkoztatás 17
Kerti Mihály: Melyek az élelmiszerfeldolgozás feltételei? 22
Dr. Mesterház Antal: Élelmiszerfeldolgozó tevékenységük révén növekszik az exportárualap 27
Józsa János: Az élelmiszerfeldolgozás a termelés korszerűsítésének a forrása lehet 32
Dr. Pulay Zoltán: Igazodni a fogyasztók igényeihez 38
Mészáros Győző: Meg kell teremteni a feldolgozás anyagi-technikai feltételeit 43
Tóth Béla: Az élesedő verseny gondosabb munkára ösztönöz 49
Dr. Szalai Géza: Szemléletformáló erő 54
Kulkov Zoltán : A nyereség fele az élelmiszerfeldolgozásból származik 59
Mészáros István: A rizsfeldolgozás és a sertésvágás is beilleszkedett gazdaságunk termelési szerkezetébe 64
Kivés János - Nagy András: Nálunk a mezőgazdasági termeléshez szorosan kapcsolódik a borászat és a hűtőipar 68
Magyar Ferenc: Az élelmiszerfeldolgozás a mezőgazdasági termelést is segíti 76
Götz Csaba: Exportvágóhíd a Hortobágyon 80
Andó Ferenc: Az élelmiszeripar stabilitást nyújt a mezőgazdasági nagyüzem számára 84
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem