1.066.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszerek minőségmegőrzési- és fogyaszthatósági időtartama

Vendéglátó tanfolyam

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 60 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános tudnivalók 3
Tejipari termékek 7
Húsipari termékek 13
Baromfiipari termékek 17
Gabonaipari termékek 20
Száraztésztaipari termékek 24
Sütőipari termékek 25
Hűtőipari termékek 33
Konzervipari termékek 35
Édesipari termékek 44
Szeszipari termékek 50
Boripari termékek 51
Söripari termékek 52
Üditőipari termékek 54
Kávé és kávészerek; tea 55
Cukoripari termékek 57
Fűszerek 58
Növényolaj termékek 59
Egyéb termékek 60
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem