kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Gépipari Tudományos Egyesület-Magyar Élelmezésipai Tudományos Egyesület |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 169 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 20 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Kéziratként. Megjelent 320 példányban. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
Bánrévi I.: A vendéglátóipari gép- és berendezésgyártás modulizációjára való törekvés. Szocialista országok közötti gyártásszakositás lehetőségei | 1 |
Dr. Rigó J.: Étkezéseink jelenlegi helyzete és fejlődésének perspektivái az orvos szemével | 9 |
Piroska F.: A tálalás problémái a közélelmezésben, a szabványositás jelentősége | 15 |
Mátyás J.: A kórházélelmezés néhány problémája | 27 |
Dr. Áldor T.: Félkész és késztermékek előkészítésének és tartositásának biológiai szempontjai | 33 |
Benics L.: Félkész termékek fokozott alkalmazása a vendéglátóipari technolóiában | 47 |
Dr. Biró P. - Temesváry K.: Üzlethálózati és munkaszervezési kérdések a vendéglátóiparban, egy gyorsfagyasztott ételeket is előállitó konyha példáján | 55 |
Dr. Perényi E.: Árusitó automaták alkalmazásának lehetőségei és perspektivái a vendéglátásban | 63 |
Király J.: Ember és gép a vendéglátóiparban | 73 |
Nagy L.: Energiafajták megválasztásának szempontjai a vendéglátóipari gépeknél | 77 |
Kiss L.: Gázüzemü vendéglátóipari készülékek biztonságos és gazdaságos üzemeltetési feltételei | 87 |
Dr. Gyökössy Gy.: A lakossági fogyasztás fejlődésének iránya | 99 |
Nadányi K.: Félkész- és késztermékek elkészitésének és tartósitásának korszerü gépészeti eszközei | 105 |
Dr. Novotny T.: A vendéglátóipari gépek, berendezések egészségügyi kérdései | 111 |
K. Blom: Fagyasztott készételek szállodákban és éttermekben | 117 |
Temesváry K.: Kereskedelmi gép- és berendezés gyártás konstrukció kialakitáshoz szükséges információk | 121 |
W. Harries: A jövőt bemutató VOSS ellátási rendszer | 131 |
Dévényi K.: A vendéglátóipari alap- és segédanyagok raktározási és tárolási kérdései, az anyagmozgatás racionalizálása | 137 |
Drabek F.: Tisztasági követelmények biztositása a vendéglátóiparban | 143 |
Safcsák Gy.: Hütőpultok a kereskedelemben és vendéglátóiparban | 151 |
Cziglányi K.: Néhány gondolat a nagykonyhák és berendezések telepitéséhez és gazdaságos használatához | 155 |
Nagy Józsefné - Nagy Ferenc: Gyorsfagyasztott ételek kiszolgásának technológiai kérdései | 163 |