1.067.073

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszer- és Vendéglátóipari Gépészeti Kongresszus Vendéglátóipari előadásai

Kéziratként

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bánrévi I.: A vendéglátóipari gép- és berendezésgyártás modulizációjára való törekvés. Szocialista országok közötti gyártásszakositás lehetőségei1
Dr. Rigó J.: Étkezéseink jelenlegi helyzete és fejlődésének perspektivái az orvos szemével9
Piroska F.: A tálalás problémái a közélelmezésben, a szabványositás jelentősége15
Mátyás J.: A kórházélelmezés néhány problémája27
Dr. Áldor T.: Félkész és késztermékek előkészítésének és tartositásának biológiai szempontjai33
Benics L.: Félkész termékek fokozott alkalmazása a vendéglátóipari technolóiában47
Dr. Biró P. - Temesváry K.: Üzlethálózati és munkaszervezési kérdések a vendéglátóiparban, egy gyorsfagyasztott ételeket is előállitó konyha példáján55
Dr. Perényi E.: Árusitó automaták alkalmazásának lehetőségei és perspektivái a vendéglátásban63
Király J.: Ember és gép a vendéglátóiparban73
Nagy L.: Energiafajták megválasztásának szempontjai a vendéglátóipari gépeknél77
Kiss L.: Gázüzemü vendéglátóipari készülékek biztonságos és gazdaságos üzemeltetési feltételei87
Dr. Gyökössy Gy.: A lakossági fogyasztás fejlődésének iránya99
Nadányi K.: Félkész- és késztermékek elkészitésének és tartósitásának korszerü gépészeti eszközei105
Dr. Novotny T.: A vendéglátóipari gépek, berendezések egészségügyi kérdései111
K. Blom: Fagyasztott készételek szállodákban és éttermekben117
Temesváry K.: Kereskedelmi gép- és berendezés gyártás konstrukció kialakitáshoz szükséges információk121
W. Harries: A jövőt bemutató VOSS ellátási rendszer131
Dévényi K.: A vendéglátóipari alap- és segédanyagok raktározási és tárolási kérdései, az anyagmozgatás racionalizálása137
Drabek F.: Tisztasági követelmények biztositása a vendéglátóiparban143
Safcsák Gy.: Hütőpultok a kereskedelemben és vendéglátóiparban151
Cziglányi K.: Néhány gondolat a nagykonyhák és berendezések telepitéséhez és gazdaságos használatához155
Nagy Józsefné - Nagy Ferenc: Gyorsfagyasztott ételek kiszolgásának technológiai kérdései163
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Élelmiszer- és Vendéglátóipari Gépészeti Kongresszus Vendéglátóipari előadásai Élelmiszer- és Vendéglátóipari Gépészeti Kongresszus Vendéglátóipari előadásai

Könyvtári könyv volt.

Állapot: Közepes
1.640 Ft
650 ,-Ft 60
3 pont kapható
Kosárba